Суп з черемші – рецепт приготування

Черемша – чудове джерело перших весняних вітамінів. Зелень з часниково-цибулевий ароматом ідеальна для приготування корисних салатів, начинок для пирогів, а також для консервування. Вона дивним чином перетворює будь-яку страву, роблячи його смак яскравіше і виразніше.

Навесні як ніколи хочеться свіжості і легкості. Давайте приготуємо ароматний овочевий суп з черемшею: поживний і надзвичайно вітамінний! Врахуйте, що черемша, як і будь-яка інша зелень, передбачає щадну термічну обробку. Чи не варіть черемшу занадто довго, щоб зберегти більше вітамінів.


Інгредієнти для рецепта


Корінь селери – 1 шт.

Картопля – 2 шт.

черемша – 2 Пуч.

Цибуля – 2 шт.

овочевий бульйон – 800 мл

Соняшникова олія – 2 ст. л.

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

морква – 1 шт.

кріп – за смаком


Як приготувати


·  1. Очистіть і наріжте невеликими кубиками цибулю, селеру, картоплю і моркву.

·  2. У каструлі з товстим дном розігрійте рослинне масло, обсмажити цибулю протягом 5 хвилин.Зменшіть вогонь, додайте моркву з селерою, потім картопля. Посоліть за смаком, готуйте під кришкою 15 хвилин.

·  3. Влийте в каструлю овочевий бульйон, доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь.

·  4. Черемшу промийте, дрібно наріжте, додайте в суп за 7-10 хвилин до закінчення приготування.Приправте суп перцем за смаком і посипте подрібненим кропом.

Прекрасно буде при подачі покласти в тарілку скибочки вареного яйця і ложку нежирної сметани.Результат приголомшливий, але блюдо вегетаріанським вже не назвеш. Друзям неодмінно захочеться покуштувати такого супчика, поділіться з ними рецептом!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.