Суп солянка – простий рецепт

Важливий фактор збереження здоров’я людини – правильне харчування. Ще важливіше для організму свежеприготовленная їжа, тобто тепла, вона засвоюється швидше, дає заряд енергії на весь день. У свіжої їжі зберігається більше вітамінів і необхідних речовин. Готувати потрібно вдома – це шанс зберегти смак обідів і їх властивості та корисність. Потрібно пам’ятати, що рідке харчування менш калорійне і засвоюється швидше. Один з простих рецептів першого страви хочу запропонувати вам я. Це рибна солянка, яку варто приготувати і спробувати.

Для приготування смачного супу солянки вам знадобиться:

– половина кілограма риби (бажано свіжої і не дуже кістлявою),
– п’ять квашених огірків,
– зелень,
– спеції,
– дві цибулини,
– три помідори свіжих (можна замінити двома ложками пасти томатної),
– грам п’ятдесят масла і оливки.

Приготування.

Далі все дуже просто: всю рибу почистіть, видаліть внутрішні органи і зніміть філе. З відходів кісток і голів зварити бульйон (півтора літра води) по наваристий. Як тільки звариться, зніміть з вогню і процідіть. З цибулі зніміть лушпиння, поріжте дрібно, огірки подрібніть кубиками. У зручну каструлю або глибоку сковороду налийте олію, поставте на конфорку і вже в розігрітий жир насипте цибулю і підрум’яньте його. Якщо цибуля готовий, влийте сік свіжих помідорів, помішуючи, тушкуйте нетривалий час. Після закінчення п’яти хвилин додайте в каструлю всі інші компоненти: рибу, огірки, сіль, спеції і залийте бульйоном.

Готується розсольник приблизно двадцять хвилин, все залежить від розміру вкладених продуктів. За три хвилини до вимкнення, додайте лавровий лист. Перед тим, як будите подавати, покладіть в тарілку шматочки маслин і посічену зелень. Суп солянку можна їсти з зеленню кропу і свіжою цибулею. Харчуйтеся з користю для вас.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.