Суп «Чехословацький» – рецепт приготування

Про те, що є перша страва дуже важливо, ми знаємо ще з малих років. Супи, борщі і бульйони стимулюють роботу шлунково-кишкового тракту, в них міститься багато вітамінів і поживних речовин.Також вважається, що в теплому вигляді вони засвоюються набагато швидше.

Щоб зробити обідній прийом їжі більш різноманітним, кулінари всього світу намагаються придумати нові і цікаві рецепти перших страв. Ми хочемо поділитися з вами одним з них. Суп «Чехословацький» – смачне і ситне блюдо, яке точно запам’ятається вам і вашим рідним.


Інгредієнти для рецепта


свинячий фарш – 600 г

Капуста білокачанна – 600 г

Цибуля – 2 шт.

морква – 2 шт.

Болгарський перець – 2 шт.

помідор – 2 шт.

кріп – 0,5 Пуч.

петрушка – 0,5 Пуч.

цукор – 1 ч. л.

Лимонний сік – 1 ст. л.

Оливкова олія – 2 ст. л.

Вершкове масло – 2 ст. л.

вода – 2 л

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком


Як приготувати


·  1. Ретельно вимийте і наріжте капусту. Натріть на крупній тертці помідори без шкірки.

·  2. Візьміть сотейник, додайте в нього 1 ст. л. вершкового і 1 ст. л. оливкового масла і розігрійте.

·  3. Додайте в сотейник капусту, обсмажуйте її до золотистого кольору, додайте сіль і добре перемішайте вміст. Потім додайте терті помідори, 1 ч. л. цукру і тушкуйте овочі до випаровування рідини.

·  4. Візьміть другий сотейник, додайте в нього 1 ст. л. вершкового і 1 ст. л. оливкового масла і розігрійте. На розігрітій олії обсмажте 1 подрібнену цибулину до золотистого кольору, додайте фарш, сіль і перець. Гарненько все перемішайте і обсмажуйте всі інгредієнти до готовності.

·  5. Дрібними кубиками наріжте цибулину, моркву і перець.

·  6. Візьміть чотирилітровим каструлю, викладіть в неї фарш, нарізані кубиками овочі, влийте воду і доведіть її до кипіння. Варіть бульйон до готовності овочів, додайте сіль і перець.

·  7. Додайте в бульйон тушковану капусту, знову доведіть воду до кипіння і варіть суп протягом 5 хвилин.

·  8. Додайте подрібнену зелень і лимонний сік, варіть суп ще 1 хвилину. Вимкніть вогонь і дайте супу настоятися протягом 15 хвилин.

Ситний суп готовий, подавайте його зі сметаною. Поділіться цим шикарним рецептом зі своїми друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.