Спаржева квасоля – рецепт приготування

Спаржева квасоля - рецепт приготування

Далеко не в багатьох магазинах можна знайти в продажу спаржеву квасолю. Дефіцит такого продукту особливо в невеликих населених пунктах (садівники самостійно вирощують спаржу досить рідко) позначається на незнанні багатьох господинь того, як правильно приготувати квасолю, якщо в майбутньому їм доведеться з нею все-таки «зіткнутися»

За допомогою спаржевої квасолі можна помітно урізноманітнити свій раціон. Ні для кого не секрет що існує величезна безліч рецептів різних страв, в яких спаржа фігурує як один з основних інгредієнтів.

Крім того, що квасоля корисна для організму, ще одним її плюсом є те, що, для того щоб приготувати спаржу, від господині не потрібно будь-яких певних навичок.

Практично в кожній з кулінарних книг, де описується спосіб приготування спаржевої квасолі, автори радять господиням попередньо обварювати квасолю перед її подальшому приготуванням. Однак же, відомі шеф-кухарі стверджують, що якщо квасоля сама по собі досить м’яка, то вона не потребує відварювання.

Як просто і “зі смаком” приготувати квасолю-спаржу?

Найпростіший у виконанні – це згасити її в сметанному соусі. Попередньо квасолю слід ретельно промити, обрізати плодоніжки і пошінковати на невеликі шматочки. Якщо господиня хоче загасити спаржу цілими шматочками, то це не забороняється. Однак же, в їжі і приготуванні великі шматочки їжі будуть не зовсім зручні.

Для приготування спаржі в сметанному соусі, її необхідно залити сметаною наполовину і тушкувати на повільному вогні протягом двадцяти хвилин. Щоб визначити готовність квасолі, її слід перевірити на м’якість. Наприклад, це можна буде зробити виделкою.

Омлет зі спаржевої квасолі

Такий інгредієнт як спаржа також може бути використаний не тільки як самостійне блюдо, але і як частина іншого. Наприклад, квасоля використовується і для приготування омлету. Попередньо слід обсмажити квасолю на сковороді з додаванням олії. Бажано використовувати рослинне, а не соняшникове. Коли квасоля буде готова, її слід залити збитими яйцями. Для приготування омлету зі спаржевої квасолі вам буде потрібно в цілому не більше п’ятнадцяти хвилин. Щоб зробити блюдо ще смачніше, слід перед тим, як вимкнути конфорки, посипати омлет тертим сиром. Завдяки цьому на ньому утворюється красива золотиста хрустка скоринка.

Спаржева квасоля — рецепт покроковий з фото дивіться у відео нижче:

Виходячи з вище сказаного можна зробити висновок про те що спаржева квасоля дуже цінний і корисний продукт. 

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.