Спаржева квасоля рецепт приготування

Спаржеву квасоля далеко не в багатьох магазинах можна знайти в продажу на прилавках. Дефіцит такого продукту особливо в невеликих населених пунктах (садівники самостійно вирощують спаржу досить рідко) позначається на незнанні багатьох господинь того, як правильно приготувати квасоля, якщо в майбутньому їм доведеться з нею все-таки «зіткнутися»

За допомогою спаржевої квасолі можна помітно урізноманітнити свій раціон. Ні для кого не секрет що існує величезна безліч рецептів різних страв, в яких спаржа фігурує як один з основних інгредієнтів.

Крім того, що квасоля корисна для організму, ще одним її плюсом є те, що, для того щоб приготувати спаржу, від господині не потрібно будь-яких певних навичок.

Практично в кожній з кулінарних книг, де описується спосіб приготування спаржевої квасолі, автори радять господиням попередньо обварювати квасоля перед її подальшому приготуванням. Однак же, відомі шеф-кухарі стверджують, що якщо квасоля сама по собі досить м’яка, то вона не потребує відварювання.

Як просто і “зі смаком” приготувати квасоля-спаржу?

Найпростіший у виконанні – це в сметанному соусі згасити її. Попередньо квасоля слід ретельно промити, обрізати плодоніжки і пошінковать на невеликі шматочки. Якщо господиня хоче загасити спаржу цілими шматочками, метрами кулінарного мистецтва це не забороняється. Однак же, в їжі і приготуванні великі шматочки їжі будуть не зовсім зручні.

Для приготування спаржі в сметанному соусі, її необхідно залити сметаною наполовину з водою і тушкувати на повільному вогні протягом двадцяти хвилин. Щоб визначити готовність квасолі, її слід перевірити на м’якість. Наприклад, це можна буде зробити виделкою.

Омлет зі спаржевої квасолі

Такий інгредієнт як спаржа також може бути використаний не тільки як самостійне блюдо, але і як частина іншого. Наприклад, квасоля використовується і для приготування омлету. Попередньо слід обсмажити квасоля на сковороді з додаванням олії. Бажано використовувати рослинне, а не соняшникова. Коли квасоля буде готова, її слід залити збитими яйцями. Для приготування омлету зі спаржевої квасолі потрібно в цілому не більше п’ятнадцяти хвилин. Щоб зробити блюдо ще смачніше, слід перед тим, як вимкнути конфорки, посипати омлет тертим сиром. Завдяки цьому на ньому утворюється красива золотиста хрустка скоринка.

Виходячи з вище сказаного можна зробити висновок про те що спаржева квасоля дуже цінний і корисний продукт. 

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.