Соус тартар — рецепт приготування

Французький холодний соус тартар знаком, без сумніву всім. У ньому вдалим чином з’єднані ніжність сметани, пікантність огірків і свіжість зелені. Всі компоненти соусу підкреслюють і доповнюють смак один одного.

Це прекрасна добавка до м’яса, птиці, риби, універсальна заправка для овочевих салатів, в загальному, незамінний продукт! Редакція «З Смаком» поспішає поділитися класичним рецептом соусу тартар.


Інгредієнти для рецепта


яйце — 2 шт.

яйце перепелине — 4 шт.

Оливкова олія — 0,5 ст. л.

Огірки солені — 2 шт.

Дижонская гірчиця — 1 ст. л.

сметана — 120 г

Лимонний сік — 1 ч. л.

сіль — за смаком

Чорний перець (мелений) — за смаком

Зелена цибуля — 0,5 Пуч.

зелень — 0,5 Пуч.


Як приготувати


·  1. Курячі яйця зваріть круто. Охолодіть, очистіть, відокремте жовтки. Змішайте варені курячі жовтки з сирими жовтками перепелиних яєць (ризик заразитися сальмонельозом від перепелиних яєць зведений до мінімуму). Додайте діжонську гірчицю, ретельно перемішайте.

·  2. Безперервно помішуючи масу, обережно влийте рослинне масло. Додайте дрібно нарізані огірки, терті варені білки, подрібнену зелень кропу і цибулю.

·  3. Продовжуючи розмішувати, додайте сметану, влийте лимонний сік, додайте сіль, перець і остаточно все перемішайте. Можна пробувати!

Насичена палітра смаку, натуральні інгредієнти, простота приготування — ось запорука популярності цього соусу. Приготувавши раз, ви вже не зможете без нього обійтися. А друзі неодмінно попросять рецепт!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.