Соус сацебелі — Рецепт приготування

соус сацебелі рецепт приготування

Тип:
Інше
Час:
10 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 8
Соуси

Сацебелі — це знаменитий на весь світ соус, який має кисло-солодкий смак, пряний аромат і густу консистенцію. Без нього не обходиться практично жодне грузинське застілля. Хлібосольні господарі подають його не тільки до м’яса, але і до рису, макаронів, овочевих страв, лавашу і багато чому іншому.

Цей пікантний соус можна купити в магазині, але він не йде ні в яке порівняння з домашнім.

Приготувавши цей спрощений варіант соусу сацебелі, ви станете його справжнім фанатом і, швидше за все, будете приправляти їм навіть звичайні каші. Готовий соус сацебелі може зберігатися в холодильнику під закритою кришкою тиждень.


Інгредієнти для рецепта


Волоські горіхи — 300 г

Гранатовий сік — 150 мл

Курячий бульйон — 150 мл

Часник — 3 зуб.

Кінза — 1 пуч.

Червоний перець — 2 ч. л.

Шафран — 1 ч. л.

Сіль — по смаку


Як приготувати


·  1 Змішайте горіхи, сіль, червоний мелений перець, часник, нарізану кінзу і шафран. Розітріть все в ступці.

·  2 Додавайте бульйон поступово, весь час розтираючи.

·  3 Влийте гранатовий або виноградний сік.
соус сацебелі рецепт приготування

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Комментарии закрыты.