Соус бешамель — Рецепт приготування

соус бешамель рецепт приготування

Тип:
Інше
Час:
30 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 1
Вегетаріанські Соуси

Бешамель – соус, який був винайдений у Франції. Він відноситься до п’яти основним базовим європейським соусів.Готується бешамель на основі жиру з борошном і молока. А використовують його для приготування різних суфле, запіканок, гратенов і лазаньї.

«Зі Смаком» підготував для вас доступний покроковий рецепт приготування соусу бешамель. Вам варто навчитися його готувати, адже з соусом бешамель страви стають дуже ніжними!


Інгредієнти для рецепта


Вершкове масло – 50 г

Молоко – 500 мл

Пшеничне борошно – 50 г

Сіль – 0,5 ч. л.

Чорний перець (мелений) – 0,5 ч. л.


Як приготувати


·  1 Вершкове масло розтопити в сотейнику.

·  2 До нього додайте борошно і перемішайте для отримання однорідної маси.

·  3 Доведіть масу до кипіння, постійно помішуючи.

·  4 Після поступово влийте молоко, не перестаючи помішувати.

·  5 Доведіть соус до кипіння і варіть до загустіння.

·  6 Посоліть і поперчіть.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.