Сьомга у фользі — рецепт приготування

Любителі делікатесних сортів риб, давайте зізнаємося собі, що ми трохи заздримо жителям тих регіонів, де страви з лососевих не є такою вже дивиною або рідкістю. Там вміють готувати благородну рибу по-різному: солять, в’ялять, запікають, варять з неї юшку.

Виявляється, в приготуванні червоної риби немає нічого складного! Отже, якщо ви стали щасливим володарем декількох шматочків сьомги, «З Смаком» розповість, як можна смачно запекти їх в духовці.Вам знадобиться фольга і зовсім небагато часу, адже риба не любить довгої термічної обробки.


Інгредієнти для рецепта


сьомга — 300 г

Цибуля — 1 шт.

Лавровий лист — 2 шт.

помідор — 1 шт.

сіль — за смаком

Чорний перець (мелений) — за смаком

лимон — 1 шт.


Як приготувати


·  1. Наріжте рибу стейками товщиною 1,5-2 см.

·  2. Деко застеліть фольгою, викладіть на нього подушку з нарізаного кільцями або півкільцями цибулі і лимона.

·  3. Викладіть рибу, збризніть її лимонним соком, посоліть і поперчіть. Наріжте помідор великими гуртками і помістіть на стейки, додайте лавровий лист.

·  4. Накрийте рибу листом фольги і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.

Як бачите, приготувати благородну сьомгу — справа абсолютно нехитра. Так хочеться ласувати цим корисним делікатесом частіше! Цей рецепт має бути у вас під рукою в потрібний момент, тому варто зберегти його в закладках!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.