Солона оселедець – рецепт приготування

Солона риба – продукт універсальний, оскільки вона хороша і сама по собі, і вприкуску. Особливою популярністю в супермаркетах користується вже готова оселедець, що говорить про наступне: багато хто просто не знають, як засолити рибу. Не знають і не здогадуються, наскільки це просто.

Редакція «З Смаком» із задоволенням поділиться рецептом солоного оселедця зі своїми читачами. Його особливість полягає в тому, що вам знадобиться тільки розморозити рибу і залити її розсолом. Решта за вас зробить час.


Інгредієнти для рецепта


вода – 1 л

оселедець – 1 кг

сіль – 6 ст. л.

перець духмяний – 12 шт.

цукор – 3 ст. л.

Лавровий лист – 2 шт.


Як приготувати


·1 Розморозьте рибу при кімнатній температурі і покладіть в банку.

·2 Закип’ятіть воду. Додайте цукор, сіль, перець, лавровий лист і варіть розсіл ще 7 хвилин на середньому вогні.

·3 Охолодіть розсіл і залийте ним оселедець. Поставте банку з засоленої рибою в холодильник, і через 3 дня вона буде готова.

Зберігати оселедець в банку найзручніше. Герметична ємність не пропускає рибний запах, до того ж це просто зручно. Як ви вже помітили, в процесі приготування використовується мінімум спецій, але це можна виправити. Чорний перець практично не надає гостроти, для цього краще використовувати червоний. Часник тільки додасть пікантності. В іншому рецепт самодостатній і гідний того, щоб ви поділилися ним з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.