Солодка коржик – рецепт приготування

Буває так, що смачний десерт приготувати складніше, ніж м’ясо. Причина полягає в тому, що потрібно місити, випікати, турбуватися про те, а чи зійде тісто, ще й прикрашати в кінці. А іноді так хочеться чогось простенького до чаю …

Редакція «З Смаком» поспішає розповісти вам, як приготувати швидкий десерт менше ніж за годину!Солодка коржик на воді, яка отримала цікаву назву «альмойшавена», порадує вас приємним ароматом і карамельної скоринкою.


Інгредієнти для рецепта


вода – 200 мл

Вершкове масло – 50 г

Соняшникова олія – 50 г

Пшеничне борошно – 130 г

яйце – 3 шт.

сіль – за смаком

цукор – 5 ст. л.

кориця – за смаком


Як приготувати


·  1. Поставте воду в невеликій каструлі на вогонь. Коли вода закипить, додайте соняшникову та вершкове масло. Помішуйте, поки вершкове масло повністю не розтане.

·  2. Зніміть каструлю з вогню і додайте борошно і дрібку солі. Замісити тісто. Потім вбийте в нього яйця і вимішують до однорідної консистенції.

·  3. Застеліть деко промасленим пергаментним папером і викладіть на неї тісто, рівномірно розподіляючи. Посипте тісто цукром з корицею і поставте випікатися при 180 градусах на 20 хвилин.Готову корж розділіть так, як вам буде зручно.

Немає нічого простішого, ніж випікати коржі в духовці, тому альмойшавену можна назвати однією з найлегших закусок. Так-так, закусок, адже заварне тісто відмінно підійде не тільки для десерту.Використовуйте в приготуванні страви сир і зелень замість цукру, і результат вийде не менш чудовим!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.