Сметанне желе з полуницею — рецепт приготування

Желе — це, мабуть, один з найбільш зручних десертів. По-перше, його можна приготувати заздалегідь, а по-друге, інгредієнти та добавки можна сміливо варіювати. Вибирайте свіжі або заморожені ягоди по сезону. З полуницею, звичайно, буде просто чудово!

Желатин для сметанного шару радимо використовувати швидкорозчинний. Желе з пакетика приготуйте з використанням меншої кількості води, ніж вказано в інструкції. Так ягідний шар схопиться швидше.Також фруктове желе можна замінити на прозоре желе для торта, воно застигає практично за кілька хвилин.


Інгредієнти для рецепта


сметана — 500 г

желатин — 10 г

вода — 0,5 скл.

полуничне желе — 100 г

Цукрова пудра — 4 ст. л.

Полуниця — 300 г


Як приготувати


·  1. Желатин розчиніть у теплій воді. Сметану змішайте з цукровою пудрою (кількість варіюйте за бажанням).

·  2. Змішайте желатин зі сметаною масою і розлийте по креманкам.

·  3. Приготуйте полуничне желе відповідно до інструкції на упаковці. Полуницю наріжте довільними шматочками, викладіть гіркою на застиглий сметанний шар і залийте полуничним желе. Поставте в холодильник до повного застигання.

Виходить дуже яскраво і ніжно. Ще одна кулінарна ідея: приготуйте желейний торт, виливши шари в одну (наприклад, силіконову) форму. Замініть сметану йогуртом — у вас низькокалорійний десерт.Почастуєте друзів вкусняшки, поділіться з ними рецептом!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.