Смажений рис — Рецепт приготування

смажений рис рецепт приготування

Тип:
Гарніри
Час:
40 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 2
Веганські Вегетаріанські Крупи

Смажений рис — неперевершене блюдо східно-азійської кухні. Такий гарнір поєднується з величезною кількістю м’ясних і рибних страв, тому в арсеналі кожної господині повинен бути рецепт приготування смаженого рису.

Є два способи приготувати це блюдо: перший — обсмажити вже зварений рис; другий — спочатку обсмажити рис і тільки потім додати води. «Зі Смаком» пропонує вам скористатися другим способом, так як смак страви виходить більш насиченим.


Інгредієнти для рецепта


Рис – 1 скл.

Вода – 2 скл.

Сіль – 1 ч. л.

Соняшникова олія – 3-4 ст. л.

Куркума – по смаку

Паприка – по смаку

Чорний перець (мелений) – по смаку


Як приготувати


·  1 Візьміть каструлю, казан або невелику сковороду, налийте олію і нагрійте.

·  2 Всипте рис і відразу зменшіть вогонь. Обсмажте рис, постійно його помішуючи.

·  3 Коли рис почне вбирати масло, додайте спеції за смаком.

·  4 Потримайте рис на вогні ще пару хвилин і посоліть.

·  5 Влийте воду і дайте рісу закипіти.

·  6 Не накриваючи рис кришкою, дайте йому ввібрати всю воду. Після цього накрийте кришкою, зробіть мінімальний вогонь і залиште на вогні на 20 хвилин.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.