Смажений часник – рецепт приготування

Смажений часник - рецепт приготування

Про корисні властивості часнику знають всі без винятку. Про його антибактеріальні і антипаразитарні властивості ми чули з дитинства, і ціни б йому не було, якби не одне але…

Часто вживати часник в їжу ми не можемо через різкий запах. Але з нашим рецептом ви забудете про цю проблему! Смажений часник не має специфічного запаху, але зберігає свій смак, при цьому не так сильно впливає на печінку, як сирий.

Інгредієнти для рецепта

  • Часник – 20 зуб.
  • Оливкова олія – 70 мл

Як приготувати

·1) Очистіть часник і наріжте тонкими слайсами (приблизно 1 мм).

·2) Складіть в миску і залийте олією. Дайте настоятися 15-20 хвилин – масло повинно просочитися ароматом часнику.

·3) Обсмажте часник разом з олією на розігрітій сковороді 1 хвилину. Весь час помішуйте. Коли він стане злегка золотистим, зніміть з вогню – якщо часник пережарити, він буде гірчити.

Коли суміш охолоне, перекладіть в банку і закрийте кришкою. Поставте в холодильник і використовуйте, коли вам знадобиться часник. Можна зберігати до двох тижнів. Відмінно підійде як добавка в супи, м’ясні страви або як заправка для пельменів.

Смажений часник — рецепт покроковий з фото дивіться у відео нижче:


Експериментуйте і діліться рецептом з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.