Смажений часник – рецепт приготування

Про корисні властивості часнику знають всі без винятку. Про його антибактеріальних і антипаразитарних властивості ми чули з дитинства, і ціни б йому не було, якби не одне але…

Часто вживати часник в їжу ми не можемо через різкого запаху. Але з нашим рецептом ви забудете про цю проблему! Смажений часник не має специфічного запаху, але зберігає свій смак, при цьому не так сильно впливає на печінку, як сирий.


Інгредієнти для рецепта


часник – 20 зуб.

Оливкова олія – 70 мл


Як приготувати


·1 Очистіть часник і наріжте тонкими слайсами (приблизно 1 мм).

·2 Складіть в миску і залийте олією. Дайте настоятися 15-20 хвилин – масло повинно просочитися ароматом часнику.

·3 Обсмажте часник разом з олією на розігрітій сковороді 1 хвилину. Весь час помішувати. Коли він стане злегка золотистим, зніміть з вогню – якщо часник пережарити, він буде гірчити.

Коли суміш охолоне, перекладіть в банку і закрийте кришкою. Поставте в холодильник і використовуйте, коли вам знадобиться часник. Можна зберігати до двох тижнів. Відмінно підійде як добавка в супи, м’ясні страви або як заправка для пельменів. Експериментуйте і діліться рецептом з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.