Смачне овочеве рагу в мультиварці

Початок літа у господинь асоціюється зі зростаючими можливостями, тепер можна пригощати сімейство оригінальними та корисними шедеврами. Сьогодні ми пропонуємо вам випробувати один з найпростіших і надзвичайно цікавих рецептів і приготувати овочеве рагу в мультиварці. Простота приготування – це одна з переваг цієї страви.

Ви ще не знаєте чим нагодувати свою сім’ю на вечерю? Тоді ми йдемо до вас і пропонуємо приготувати просте з точки зору, як інгредієнтів, так і техніки приготування овочеве рагу. Крім того, що ваші домочадці будуть насолоджуватися не тільки вишуканим смаком, але і отримають неабияку порцію весняних вітамінів і мікроелементів. Що ж геть порожні розмови, настав час приступати до приготування корисного і смачного овочевого рагу. До речі якщо у вас немає цього чуда сучасної техніки, на нашу рецептом, ви запросто зможете рагу в звичайній каструлі, на звичайнісінької плиті.

Складові:

2 шт. середнього розміру цукіні;
3 шт. середнього розміру цибулини;
3 шт. великі морквини;
7-8 шт. невеликі картоплини.

Як бачите все, що нам необхідно можна знайти або на прилавку найближчого супермаркету або в холодильнику, жодного рідкісного або надмірно дорогого овоча в рецепті не спостерігається. Хтось запитає, а чому в рецепт не увійшли помідори, а ми відповімо: Справа в тому, що час написання цього рецепта – останні числа травня і про якісні, домашніх помідорах не може бути й мови. Сильно ранні сорти ми не рекомендуємо купувати в силу того, що вони буквально кишать нітратами і замість користі можуть принести тільки шкоду. Тому давайте поки зупинимося на наявних інгредієнтів, тим більше, що кожен з них надзвичайно корисний для людського організму.

Овочеве рагу: спосіб приготування

Немає нічого простішого, ніж помити і очистити, морква, а за нею очистити і нарізати півкільцями три цибулини середнього розміру. На фото ви можете побачити, що нарізані очищені і нарізані овочі розкладені по окремих тарілках. Цього робити зовсім не обов’язково. Очищені і порізані овочі можна відразу ж відправляти в посудину мультиварки. Так на чому ми зупинилися? Ах да! Цибулю і моркву ми вже помили, почистили, нарізали і відправили в мультиварку, залишилося розправитися з цукіні і картоплею. Немає нічого простішого, ніж почистити сім картоплин і два, середнього розміру цукіні. Утворені напівфабрикати режим невеликими кубиками і відправляємо в чашу мультиварки, там їх вже морква і цибуля зачекався.

Рагу в мультиварці.

Справа залишилася за малим, посолити, поперчити, додати корицю і куркуму за смаком. Зверніть увагу, водою овочі заливати не треба в процесі гасіння виділитися достатню кількість рідини. Готувати наше овочеве рагу ми будемо на режимі «Гасіння» протягом сорока п’яти хвилин. Так що поки мультиварка працює ви можете спокійно займатися своїми справами, чому б наприклад не зробити бананову маску для освітлення шкіри. Через 45 хвилин наше рагу буде готове до вживання. Для більшої краси його варто трохи прикрасити дрібно нарізаним кропом або петрушкою, що вам більше подобається.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.