Сливочно-грушевий пиріг з суфле – рецепт приготування

Який десерт ви зазвичай готуєте для своїх рідних? Більшість господинь, не замислюючись, відповідає, що улюблена солодкість в їхній родині – шарлотка. І це абсолютно не дивно, оскільки ніжна начинка і хрустка скоринка просто не можуть залишити нікого байдужим. Тим більше часу на приготування цього десерту практично не потрібно.

Ми хочемо трохи урізноманітнити ваш раціон і розповісти про солодощі, яка перевершить за смаком багато фруктові пироги. Вершково-грушевий пиріг з суфле – смакота, відірватися від якої практично неможливо. Готується пиріг дуже легко і швидко, тому впоратися з ним зможе навіть той, для кого кулінарія – дивина. Спробуйте, не пошкодуєте!


Інгредієнти для рецепта


Вершкове масло – 250 г

сметана – 70 г

Пшеничне борошно – 230 г

розпушувач – 1 ч. л.

цукор – 150 г

яєчні білки – 3 шт.

Цукрова пудра – 3 ст. л.

груша – 450 г

Ванільний цукор – 15 г

Лимонний сік – 1 ч. л.


Як приготувати


·1 Помістіть в глибокий посуд 100 г вершкового масла і сметану, збийте їх до утворення однорідної маси за допомогою міксера або блендера.

·2 В окремому посуді змішайте 170 г борошна з розпушувачем і висипте її в суміш з масла зі сметани і замісити тісто.

·3 Вимийте, очистіть і наріжте тонкими скибочками груші.

·4 Поставте сотейник на повільний вогонь, помістіть в нього 150 г вершкового масла, додайте білий і ванільний цукор. Постійно помішуючи, доведіть масло до кипіння, додайте 50 г борошна і гарненько все перемішайте, щоб не було грудочок.

·5 Форму для запікання вистеліть пергаментним папером, розподіліть по дну форми тісто, зверху на тісто рівномірно викладіть нарізані груші.

·6 Полийте грушевий начинку лимонним соком, потім візьміть сотейник з гарячим кремом і рівномірно розподіліть його формі так, щоб він покрив груші.

·7 Помістіть пиріг в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин.

·8 У глибокому посуді збийте яєчний білок до утворення густої піни, додайте цукрову пудру і знову все збийте.

·9 Коли пиріг буде готовий, акуратно розподіліть по його поверхні білкову масу.

·10 Потім знову відправте пиріг в розігріту до 140 градусів духовку на 15 хвилин.

Вітаємо, шикарний вершково-грушевий пиріг з ніжною начинкою і хрусткою скоринкою готовий! Перед подачею рекомендуємо присипати його цукровою пудрою. Налийте собі кухлик ароматного чаю і насолоджуйтеся! Обов’язково поділіться цим рецептом на своїй сторінці, щоб ваші друзі теж змогли скуштувати таку смакоту!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.