Скумбрія зі сметаною – рецепт приготування

Пропонуємо вашій увазі ще один цікавий рецепт запікання скумбрії. Його родзинка криється в оригінальному поєднанні риби і вершкової нотки сметани.

Готують таку скумбрію на подушці з цибулі, і чим більше його, тим соковитіше і ароматний вийде блюдо. Якщо вам набридли стандартні маринади, якщо ви любите насолоджуватися шматочком риби, що не граючись з кістками, беріть такий спосіб приготування собі на озброєння.


Інгредієнти для рецепта


скумбрія – 2 шт.

Цибуля – 2 шт.

сметана – 100 г

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком


Як приготувати


·1 Скумбрию випатрати, видаліть голову і дістаньте хребет. Кожну половинку філе розділіть на 2-3 частини.

·2 Посоліть і поперчіть рибу, додайте сметану і перемішайте шматочки.

·3 Лук наріжте великими кільцями.

·4 Форму для запікання змастіть маслом, зверху викладіть цибулю, а на нього скумбрію.

·5 Накрийте форму фольгою і відправте в розігріту до 190 градусів духовку на 30 хвилин.

·6 За 10 хвилин до закінчення запікання зніміть фольгу: дайте рибі трохи підрум’янитися.

Подавайте скумбрію з рисом або відварною картопляним пюре. Відмінно така рибка поєднується з пропареної брокколі – беріть на замітку!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.