Скумбрія, запечена з овочами — Рецепт приготування

скумбрія, запечена з овочами рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
40 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 5
Овочі Риба

Одним з найулюбленіших продуктів для тих, хто правильно харчується або сидить на дієті, є риба. Краще всього для цього підходить морська, незважаючи на те, що в ній багато жирів. Вони насправді корисні і потрібні нашому організму.

Ми підготували для вас чудову ідею, як можна запекти рибу по-новому. Таке блюдо не зашкодить вашій фігурі, при цьому порадує шлунок!


Інгредієнти для рецепта


Скумбрія – 300 г

Цибуля – 1 шт.

Морква – 1 шт.

Помідор – 1 шт.

Лимон – 0,5 шт.

Імбир – 0,5 ч. л.

Прованські трави – 0,5 ч. л.

Куркума – 0,5 ч. л.

Сіль – по смаку


Як приготувати


·  1 Натріть моркву на великій тертці, помідори обдайте окропом, зніміть з них шкірку і наріжте дрібними кубиками.Наріжте цибулю півкільцями. Змішайте підготовлені овочі.

·  2 Рибу без потрухів і голови просушіть паперовим рушником. Збризніть рибу всередині і зовні лимонним соком.Приправте і посоліть. Дайте постояти 20 хвилин.

·  3 Нафаршируйте рибу половиною підготовлених овочів. Покладіть рибу в рукав для запікання на другу половину овочевої маси.

·  4 Запікайте скумбрію при 180-200 градусах в духовій шафі до готовності, приблизно 40 хвилин.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.