Скумбрія запечена в духовці — Рецепт приготування

скумбрія запечена в духовці рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
50 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 4
Риба

Скумбрія — дуже корисна, збагачена омега-3 жирними кислотами риба. Філе скумбрії в міру жирне і напрочуд смачне. Воно ідеально підходить для засолювання та маринування, а в запеченому вигляді просто тане у роті. Важливо правильно підготувати шматочки скумбрії до відправки в духовку: дати їм настоятися солі і спеції.

Пропонуємо рецепт, в якому вдало поєднуються підібрані спеції, часник і основний інгредієнт — риба. Сіль краще брати морську, але якщо такої не знайшлося, беріть звичайну кам’яну.


Інгредієнти для рецепта


Скумбрія – 2 шт.

Часник – 3 зуб.

Паприка – 1 ч. л.

Оливкова олія – 2 ст. л.

Орегано – по смаку

Сіль – по смаку


Як приготувати


·  1 Приготуйте маринад: в оливкову олію, додайте сіль, паприку, орегано і видавіть часник.

·  2 Рибу обробити, з філе вийміть кісточки.

·  3 Рясно намажте рибу маринадом і залиште на 20-30 хвилин, щоб вона просочилася спеціями і увібрала сіль.

·  4 Деко застелити пекарської папером або фольгою.

·  5 Викладіть на нього філе риби шкірою вгору.

·  6 Запікайте 10 хвилин при температурі 220 градусів.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.