Скумбрія з овочами в духовці – рецепт приготування

Скумбрія – чудова риба. Її не приготуй, завжди виходить неймовірно смачно, та й аромат стоїть такий, що пройти повз просто не вийде. До такої пікантної рибку підходить будь-який гарнір, так що вам не доведеться морочитися, роздумуючи, чим би її доповнити.

Ми хочемо поділитися дійсно барвистим святковим рецептом скумбрії. Мінімум інгредієнтів – максимум смаку. Почастуєте своїх рідних такою смакотою, вони однозначно попросять поділитися рецептом.


Інгредієнти для рецепта


скумбрія – 2 шт.

помідор – 3 шт.

Цибуля – 2 шт.

лимон – 1 шт.

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

Соняшникова олія – 2 ст. л.


Як приготувати


·1 Візьміть скумбрію, зріжте плавники і наріжте рибу шматочками шириною в 1,5 см.

·2 Всі шматочки посоліть і поперчіть.

·3 Почистіть і наріжте кільцями цибулю, вимийте і наріжте кружальцями помідор.

·4 Візьміть форму для запікання, змастіть дно рослинним маслом і викладіть в неї рибу.

·5 Між шматочками риби помістіть кільця цибулі і кружечки помідорів. Полийте скумбрію соком одного лимона. Потім змастіть блюдо рослинним маслом.

·6 Надішліть блюдо в розігріту до 200 градусів духовку на 30 хвилин.

Вітаємо, чудова запечена скумбрія готова. Перед подачею можете полити її соком, який залишився в формі для запікання. Не забудьте поділитися рецептом зі своїми друзями, вони повинні це спробувати!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.