Скумбрія з овочами – рецепт приготування

Копчена, солона, обсмажена або приготована на пару скумбрія – дуже смачне блюдо з цілим набором необхідних вітамінів, насичених кислот і мінералів. Що міститься в рибі вітамін В 12 сприяє розщепленню жирів, тому всіма улюблену дешеву скумбрію часто включають в багато дієти для зниження ваги.

Сьогодні ми покажемо, як ще можна приготувати і подати ніжне рибне філе. Рецепт дуже простий, а результат гарний і смачний. Дуже радимо!


Інгредієнти для рецепта


скумбрія – 400 г

Цибуля – 1 шт.

морква – 1 шт.

часник – 1 зуб.

Лавровий лист – 2 шт.

Дижонська гірчиця – 0,5 ч. л.

Оливкова олія – 4 ст. л.

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

Лимонний сік – за смаком


Як приготувати


·1 Половину оливкового масла розігрійте на сковороді.

·2 Філе скумбрії натріть сіллю і перцем, обсмажте з двох сторін.

·3 Зніміть рибу зі сковороди, влийте решту масла. Викладіть в ємність нарізану соломкою моркву, нарізану кільцями або півкільцями цибулину і подрібнений часник.

·4 Посоліть і поперчіть блюдо, додайте лавровий лист і діжонська гірчицю. Гасіть овочі до м’якості моркви.

·5 Наприкінці приготування викладіть в сковороду рибу: дайте їй прогрітися перед подачею. Викладіть рибу на тарілку і збризніть лимонним соком.

Подавайте апетитну рибку із зеленню, відмінно підійде петрушка або кінза. Розбавте блюдо гарніром – картопляним пюре або пряної гарбузом. Остання не тільки доповнить скумбрію солодкої ноткою, але внесе різноманітність в ваш звичний вечерю. Готуйте з задоволенням і не забувайте ділитися кращими рецептами з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.