Скумбрія з грибами — рецепт приготування

Скумбрію готувати просто, і з цим не посперечаєшся: риба запікається дуже швидко, та й чиститься в одну мить. Тому гріх не виділити ще пару хвилин на створення пікантної підливи до неї.

У пропонованому рецепті апетитна скумбрія подається з ароматними грибами і білим винним соусом.Так блюдо виходить дуже поживним, можна насититися навіть без гарніру!


Інгредієнти для рецепта


скумбрія — 2 шт.

печериці — 150 г

Пшеничне борошно — 1 ст. л.

Соняшникова олія — 2 ст. л.

лимон — 1 шт.

жовтки — 1 шт.

сіль — за смаком

Чорний перець (мелений) — за смаком

Біле сухе вино — 20 мл


Як приготувати


·  1. Скумбрію очистіть від нутрощів, видаліть голову, промийте, потім посоліть і поперчіть, вичавити сік з половини лимона.

·  2. Підігрійте на сковороді олію, обсмажте рибини з двох сторін, недовго — до появи золотистої скоринки. Потім викладіть їх на деко, застелене пергаментним папером і надішліть в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.

·  3. У залишився на сковороді жир додайте борошно, при необхідності влийте 2-3 ст. л. води.Помішуючи, додайте вино, сік з другої половини лимона, сіль, перець.

·  4. Гриби наріжте пластинами, обсмажте на окремій сковороді, потім з’єднайте з підливою.

·  5. Готову скумбрію подавайте з грибною підливою. Готово!

Існує багато рецептів запеченої скумбрії, але цей вважається одним з найпростіших і в той же час незвичайних. Діліться цією ідеєю з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.