Скумбрія в гірчичному соусі — Рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
60 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 4
Риба

Ми звикли, що скумбрія зазвичай існує в консервованому вигляді, ще з радянських часів так повелося. Однак все частіше на полицях супермаркетів можна зустріти цю рибу в замороженому вигляді. А скумбрія холодного копчення подається навіть на святковий стіл. Дуже смачна, не відняти!

Але повернемося до холодильників в гастрономі. В них ваш допитливий погляд вже виявив кілька симпатичних риб’ячих тушок. І якщо раптом з якоїсь причини ви сумніваєтеся «брати або не брати», ми твердо говоримо вам — брати обов’язково! Тому що у нас є неперевершений рецепт запеченої скумбрії в гірчичному соусі. Давайте приготуємо її разом.


Інгредієнти для рецепта


Скумбрія – 2 шт.

Цибуля – 1 шт.

Майонез – 2 ст. л.

Соєвий соус – 3 ст. л.

Гірчиця – 2 ст. л.

Зелень – по смаку


Як приготувати


·  1 скумбрію Очистити від нутрощів, гарненько вимийте і наріжте на порційні шматочки.

·  2 Наріжте півкільцями цибулю і приготуйте соус. Для цього змішайте гірчицю, майонез і соєвий соус до однорідної маси. Сіль додавати не потрібно.

·  3 Додайте в соус цибуля і змішайте його з нарізаними шматочками риби. Скумбрії треба буде постояти хвилин 30, щоб як слід промаринуватися.

·  4 Перекладіть рибу у форму для запікання і відправте в духовку на 20-30 хвилин. Встановіть Температуру на рівні 170 градусів. Дочекайтеся поки скумбрія трохи підрум’яниться. Готово! І не забудьте додати зелень.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.