Скумбрія в духовці — Рецепт приготування

скумбрія в духовці рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
80 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 4
Риба

Копчена або солона скумбрія — це, безсумнівно, дуже смачно. Але правильно приготовлена свіжа риба буде набагато корисніше і не менш смачною, ніж усім знайомі делікатеси. Вона наситить ваш організм необхідними йому білками і жирами.

«Зі Смаком» підготував для вас правильний рецепт запеченої скумбрії, яку приготувати зовсім нескладно!Знадобляться прості інгредієнти, які є у кожного в холодильнику, і всього 60 хвилин для того, щоб отримати смачний і корисний обід.


Інгредієнти для рецепта


Скумбрія – 2 шт.

Цибуля – 1 шт.

Йогурт – 150 мл

Лимонний сік – 20 мл

Сіль – по смаку


Як приготувати


·  1 Очистіть цибулю і наріжте його кільцями.

·  2 Промийте рибу випатрайте її, і поділіть тушку уздовж на дві половини. Приберіть кістки.

·  3 Приготуйте соус, змішавши йогурт, сіль, цибулю і лимонний сік.

·  4 Покладіть рибу в миску і залийте її соусом, після чого відправте в холодильник на півгодини маринуватися.

·  5 Після цього покладіть рибу в рукав для запікання і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на півгодини.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.