Скумбрія під сиром – рецепт приготування

Скумбрія – смачна риба, як би її не приготували. Багато хто віддає перевагу її в копченому або засоленому вигляді, але після такого приготування вона втрачає більшість своїх корисних властивостей.Печена риба не тільки не поступається за смаком копченої, але і приносить набагато більше користі організму.

Ми підготували для вас шикарний рецепт запеченої скумбрії під сиром. Для приготування цієї страви вам знадобляться дуже прості інгредієнти, які точно знайдуться на вашій кухні.


Інгредієнти для рецепта


скумбрія – 2 шт.

часник – 2 зуб.

кефір – 1 ст. л.

Панірувальні сухарі – 2 ст. л.

Твердий сир – 2 ст. л.

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

вершки – 2 ст. л.


Як приготувати


·  1. Подрібніть часник і змішайте його з вершками і кефіром.

·  2. На дрібній тертці натріть сир і змішайте його з панірувальними сухарями.

·  3. Ретельно вимийте скумбрію, випатрати її і наріжте на шматочки. Викладіть рибу в форму, посоліть її і поперчіть.

·  4. Полийте скумбрію вершковою сумішшю і посипати сиром з сухарями.

·  5. Розігрійте духовку до 220 градусів. Надішліть в неї рибу і запікайте 25-30 хвилин.

Можете подати готову скумбрію з картоплею і овочевим салатом. Смачного! Поділіться рецептом ароматної рибки зі своїми друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.