Скумбрія гарячого копчення – рецепт приготування

Заморожена, солона, копчена, консервована… Улюблена скумбрія продається в різному вигляді. Чому улюблена? Та тому що вона завжди смачна, її можна використовувати для приготування різних страв, а ще вона дуже навіть доступна. Але от чомусь саме скумбрія гарячого копчення вважається найсмачнішим ласощами з такої риби.

Ви прямо зараз можете відправитися в найближчий супермаркет і купити її. Або ж, як варіант, закоптити скумбрію самостійно: задоволення від процесу приготування і смаку гарантовано.


Інгредієнти для рецепта


скумбрія – 4 шт.

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком


Як приготувати


·1 Обробити рибу на філе.

·2 Посипте кожну частину сіллю, а також спеціями за смаком. Складіть обидві частини філе разом, як на фото нижче.

·3 Скористайтеся спеціальною ниткою, щоб зв’язати рибу.

·4 Візьміть шматочок фольги, складіть його вдвічі і викладіть зверху букові тирсу.

·5 Поверніть фольгу. Зробіть в конвертику кілька дірок.

·6 Візьміть казан. Вистелити дно фольгою. Зробіть грати зі звичайних китайських паличок або дерев’яних прутиків, якщо паличок немає. Помістіть конверт зі трісками під таку саморобну грати.

·7 Викладіть рулет на решітку з прутиків.

·8 Накрийте казан кришкою. Поставте його на максимальний вогонь і витримайте так 10 хвилин.

·9 Зменшіть вогонь до мінімуму і почекайте ще 25 хвилин. Вимкніть і залиште казан на годину. Дістаньте рибу і почекайте, поки вона охолоне.

Так як у вас не одна рибина, а чотири, то готуйте в декілька заходів. Якщо дно казана дозволяє розмістити кілька скумбрій, переконайтеся, що зазор між кожною становить 1 см. Укладайте валетом: голова – хвіст – голова – хвіст. Поділіться ідеєю з друзями. Обов’язково закоптити скумбрію будинку і залиште коментар.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.