Сирно-вишневий пиріг — рецепт приготування

Дивлячись на цей пиріг, навіть не віриться, що для його приготування знадобилися зовсім нехитрі інгредієнти: борошно, сир, заморожена вишня і желатин.

Прийнято вважати, що вишня найкраще поєднується з листковим тістом, але новий рецепт від «З Смаком» доведе, що і з сирним тестом ягоди з’єднуються дуже гармонійно.


Інгредієнти для рецепта


Вершкове масло — 150 г

Пшеничне борошно — 150 г

Сир — 150 г

цукор — 180 г

вишня — 500 г

вода — 50 мл

желатин — 15 г


Як приготувати


·  1. Вершкове масло наріжте кубиками, потім з’єднайте з борошном і подрібніть ножем в дрібну крихту.

·  2. Додайте сир і 80 г цукру, швидко замістити тісто, скачайте його в кулю. Оберніть тісто плівкою, відправте в холодильник на півгодини.

·  3. Вишні, не розморожуючи, викладіть в сотейник і присипте цукром. Якщо ягода дуже кисла, можете покласти більше ніж 100 м

·  4. Поставте вишню на повільний вогонь. Воду додавати не слід: ягоди самі виділять необхідну кількість рідини.

·  5. Розпустіть желатин в холодній воді, залиште на 20 хвилин. Коли рідина з ягодами закипить, влийте желатин в сотейник і перемішайте, потім зніміть начинку з вогню і дайте охолонути.

·  6. Тонко розкачайте тісто (товщину шару приблизно 0,5-1 см), викладіть його в форму для випічки, сформуйте бортики і зробіть кілька проколів виделкою. Надішліть основу пирога в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.

·  7. Викладіть на сирний корж ягоди і оперувати заготовку в холодильник хвилин на 15.

·  8. Залийте ягоди соком, поставте пиріг в холодильник до повного застигання. Готово!

Такий пиріг можна приготувати і з іншими замороженими ягодами, але в вишневому желе є особлива родзинка — приємна кислинка і неперевершений аромат. Побалуйте себе незвичайною випічкою в ці вихідні, а поки збережіть рецепт в закладках!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.