Сирно-вершковий торт — рецепт приготування

Кулінарні шедеври мають особливість набридати, тому існують різні рецепти одного і того ж страви.Торт «Наполеон» не став винятком, і «З Смаком» пропонує вашій увазі його сирний аналог, який блискуче замінить будь-який покупної оригінал.

Якщо розібратися, мова не йде про заміну, так як будь-який листковий торт з кремовою прошарком можна назвати «Наполеоном» або його варіацією. Сама технологія приготування була винайдена в другій половині XIX століття і з того часу дещо змінилася. У Франції цей торт називають «Тисяча шарів», а в Великобританії — «Ванільний листковий торт» або «Кремовий листковий». Наш торт із сиру з вершковим кремом перевершить всі ваші очікування!


Інгредієнти для рецепта


яйце — 6 шт.

Пшеничне борошно — 600 г

Вершковий сир — 400 г

Сир — 350 г

молоко — 350 мл

Вершкове масло — 200 г

крохмаль — 1 ст. л.

сода — 1 ч. л.

оцет — 2 ч. л.

сіль — за смаком


Як приготувати


·  1. Заздалегідь дістаньте вершкове масло і вершковий сир.

·  2. Протріть сир. Збийте 4 яйця разом з 200 г цукру і змішайте з сиром.

·  3. Просійте борошно. Погасіть соду оцтом і додайте в сирну суміш разом з борошном. Вимішуйте тісто, поки воно не почне відставати від рук.

·  4. Поділіть тісто на 12 рівних частин і помістіть в холодильник під плівку на годину.

·  5. Поки тісто в холодильнику, готуємо крем. Змішайте розігріті до кімнатної температури вершкове масло і вершковий сир.

·  6. Готуємо заварний крем. Поставте молоко нагріватися. Змішайте 2 яйця, крохмаль, цукор, що залишився і введіть в Нагрівшись молоко. Варіть 10 хвилин до загустіння. Дайте крему охолонути.

·  7. Збийте масло і вершковий сир до однорідної маси і дуже повільно введіть заварний крем чайними ложками, постійно збиваючи.

·  8. Дістаньте тісто з холодильника і починайте розгортати коржі. Найзручніше розгортати їх між двома листами пергаменту. Коржі повинні бути товщиною приблизно в 2 мм і діаметром 20 см.

·  9. Кожен корж потрібно випікати 10-15 хвилин при температурі 180 градусів разом з обрізками тесту.

·  10. Викладайте готові коржі один на інший, по черзі промащуючи кремом кожен новий шар.Прикрасьте торт кришеним обрізками тесту і приберіть на ніч в холодильник.

Вершковий крем для торта може бути зроблений з маскарпоне, як для тірамісу. З ним ваш десерт вийде дуже ніжним і святковим. Для різноманітності можна подати цей торт з полуничним соусом — не пошкодуєте!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.