Сирники з апельсинами — рецепт приготування

Найчастіше батьки забороняють дітям їсти солодощі, адже вони шкодять організму, що росте. Цей десерт — виняток, адже він приготовлений з корисних інгредієнтів. Сирне тісто виходить дуже ніжним і повітряним, а апельсин чудово доповнює його смак.

Сирники з апельсинами — частування, яке захочуть з’їсти навіть ті, кому не подобається сир. Спечіть це шикарне печиво, і самі все зрозумієте!


Інгредієнти для рецепта


Сир — 160 г

Пшеничне борошно — 260 г

цукор — 80 г

розпушувач — 8 г

сода — 0,3 ч. л.

сіль — 1 трісок.

Соняшникова олія — 80 мл

яйце — 1 шт.

Ванільний цукор — 20 г

апельсин — 1 шт.


Як приготувати


·  1. У глибокий посуд покладіть сир, додайте цукор, ванільний цукор і сіль. Гарненько все перемішайте.

·  2. У сирну масу влийте яйце, налийте олію і перемішайте всі інгредієнти.

·  3. Змішайте борошно з содою і розпушувачем, додайте їх в сирну масу і ретельно перемішайте.

·  4. Присипте обробну дошку борошном і перекладіть на неї тісто. Накрийте тісто рушником і відставте в сторону на 30 хвилин.

·  5. Очистіть апельсин від шкірки і наріжте його дрібними кубиками.

·  6. Тісто розкачати і виріжте з нього кружечки однакового розміру.

·  7. З обрізків тіста скачайте тоненьку ковбаску, викладіть її на краю кружечків з тіста так, щоб у майбутнього печива утворилися бортики.

·  8. Деко застеліть пергаментом для запікання і перекладіть на нього печиво.

·  9. У центр кожного печива викладіть по 1 ст. л. начинки з апельсина.

·  10. Надішліть печиво в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин.

·  11. Дістаньте деко з духовки і присипте десерт цукровою пудрою.

Вітаємо, чудове сирне печиво готове! Сідайте зручніше, наливайте чашечку ароматного чаю і насолоджуйтеся! Не забудьте поділитися рецептом зі своїми друзями.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.