Сирники без манки — рецепт приготування

сирники без манки рецепт приготуванняТип: Сніданки
Час: 20 хвилин
Складність: Легко
Порцій: 4

Сирники — це чудова страва, яку їдять навіть ті, хто без ентузіазму відноситься до сиру. А все тому, що вони мають приголомшливий смак. Особливо якщо додати в них родзинки, сухофрукти або подрібнені горіхи. Тільки ні в якому разі не кладіть волоські. Вони здатні надати страві неапетитний синюватий відтінок.

Щоб сирники вийшли ніжними, господиням варто застосовувати різні дрібні хитрощі. Приміром, сир потрібно обов’язково протирати через сито, а тільки потім додавати до нього інші інгредієнти.

 Інгредієнти для рецепта

  • Сир – 600 г
  • Цукор – 100 г
  • Пшеничне борошно – 2 ст. л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Соняшникова олія – 1 ст. л.
  • Сіль – 1 трісок.

Як приготувати

1) Візьміть сир 5%-вой жирності. Він не повинен бути занадто сухим або рідким. Сир перетріть через сито.

2) Змішайте всі інгредієнти. Вологими руками скатайте з суміші кульки.

3) Обваляйте їх у борошні і викладіть на сковороду з розігрітою олією.

4) Коли сирники підрум’яняться з одного боку, переверніть їх і накрийте сковороду кришкою. Залиште на повільному вогні, поки інша сторона сирників не стане такою ж.

5) Викладіть сирники на тарілку, накриту паперовим рушником, щоб позбутися зайвого жиру.

Сирники без манки – рецепт покроковий з фото дивіться у відео нижче:

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.