Сирники без манки — Рецепт приготування

сирники без манки рецепт приготування

Тип:
Сніданки
Час:
20 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 4
Вегетаріанські Десерти Дитячі страви, Закуски

Сирники — це чудове блюдо, яке їдять навіть ті, хто без ентузіазму відноситься до сиру. А все тому, що вони мають приголомшливий смак. Особливо якщо додати в них родзинки, сухофрукти або подрібнені горіхи. Тільки ні в якому разі не кладіть волоські. Вони здатні надати страві неапетитний синюватий відтінок.

Щоб сирники вийшли ніжними, господиням варто застосовувати різні дрібні хитрощі. Приміром, сир потрібно обов’язково протирати через сито, а тільки потім додавати до нього інші інгредієнти.

До речі, сирники називаються так тому, що слово «сир» на більшості слов’янських мов позначає різні види кисломолочних продуктів, включаючи сир. З нього цю страву і готується.


Інгредієнти для рецепта


Сир – 600 г

Цукор – 100 г

Пшеничне борошно – 2 ст. л.

Яйце – 1 шт.

Соняшникова олія – 1 ст. л.

Сіль – 1 трісок.


Як приготувати


·  1 Візьміть сир 5%-ной жирності. Він не повинен бути занадто сухим або рідким. Сир перетріть через сито.

·  2 Змішайте всі інгредієнти. Вологими руками скачайте з суміші кульки.

·  3 Обваляйте їх у борошні і викладіть на сковороду з розігрітою олією.

·  4 Коли сирники підрум’яняться з одного боку, переверніть їх і накрийте сковороду кришкою. Залиште на повільному вогні, поки інша сторона сирників не стане такою ж.

·  5 Викладіть сирники на тарілку, накриту паперовим рушником, щоб позбутися зайвого жиру.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.