Сирник без сиру – рецепт приготування

Смак сирників знаком нам ще з дитинства. Пам’ятається, як мама змішувала сир з яйцями, додавала цукор, щіпку солі, ванільного цукру і кориці, а маленької непосиді вже не терпілося спробувати ласощі.Часом ніхто навіть не чекав, коли завариться чай: ми просто хапали ще гарячий сирник з тарілки, рясно поливали його варенням або медом і, закривши очі, насолоджувалися смаком.

Подорослішавши, кожен з нас навчився готувати улюблені сирники самостійно. Дотримуватися класичних рецептів – значить віддавати данину традиціям. Але ж ніхто не забороняє пробувати щось нове. Сирник з малиною, який ми радимо вам приготувати, – один з кращих сучасних рецептів. А який смачний десерт виходить!


Інгредієнти для рецепта


печиво – 200 г

Вершкове масло – 2 ст. л.

Твердий сир – 500 г

сир маскарпоне – 500 г

лимон – 1 шт.

крохмаль – 3 ст. л.

цукор – 250 г

яйце – 5 штук.

Яєчний жовток – 2 шт.

малина – 800 г

Ванільний цукор – 10 г

желатин – 10 г

вершки – 500 г

Цукрова пудра – 6 ст. л.


Як приготувати


·  1. Розтопити вершкове масло.

·  2. Розкришіть печиво так, щоб в загальній масі не траплялися великі шматочки. Змішайте його з вершковим маслом.

·  3. Візьміть форму для випікання і вистелити її дно масою з печива і масла. Надішліть форму в холодильник.

·  4. Увімкніть духовку і розігрійте її до 175 ° С.

·  5. Натріть твердий сир на тертці. Ми радимо вибирати продукт середньої жирності. Як варіант, його можна подрібнити за допомогою кухонного комбайна.

·  6. Додайте до сиру маскарпоне, цедру 1 лимона, цукор і крохмаль. Ретельно змішайте всі інгредієнти.

·  7. Поступово додайте до загальної маси 5 яєць і ще 2 жовтки. Гарненько збивайте масу після кожного додавання.

·  8. Вийміть форму з печивом з холодильника і рівномірно розподіліть суміш з сиру і яєць зверху.Надішліть форму в духовку.

·  9. Випікайте сирник при температурі 175 ° С протягом 15 хвилин. Потім знизьте температуру до 120 ° С і випікайте ще 30 хвилин.

·  10. Дістаньте форму з сирником з духовки і відставте в сторону охолоджуватися.

·  11. Приготуйте малиновий мус, використовуючи тільки 500 г ягід. Якщо вони свіжі, помийте їх, заморожені – розморозити. Відправте їх в блендер і ретельно подрібніть. А після протріть через сито.Так ви позбавитеся від кісточок.

·  12. Додайте до ягідної масі ванільний цукор.

·  13. Замочіть желатин в воді так, щоб сухий порошок був повністю покритий рідиною. Розтопіть його на водяній бані. Додайте в желатин 2-3 ложки ягідного мусу і змішайте все. Потім змішайте з желатином весь малиновий мус.

·  14. Візьміть 100 г 30% – х і 400 г 33% – х охолоджених вершків і збийте їх з цукровою пудрою до гострих піків.

·  15. Додайте до вершків малиновий мус і змішайте до однорідної маси.

·  16. Додайте 300 г малини. Якщо вона заморожена, не розморожувати її. Гарненько все перемішайте.

·  17. Викладіть мус на повністю охолоджений сирник і відправте в холодильник на ніч.

Перед тим, як подавати такий сирник, можна прикрасити його ягодами малини або листочками м’яти.Багато також поливають його розтопленим білим шоколадом. Від цього смачного десерту просто не відірватися. Якщо ви ще не готували нічого подібного, обов’язково спробуйте і з друзями поділіться.Адже сезон малини в самому розпалі!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.