Сирний торт з желатином — Рецепт приготування

сирний торт з желатином рецепт приготуванняТип: Десерти
Час: 30 хвилин
Складність: Легко
Порцій: 6
Категорія: Дитячі страви, Торти

Такий сирний десерт сподобається господиням, які люблять легкі і швидкі рецепти. Його не треба пекти або докладати зусилля для заготовки тіста, але в підсумку виходить дуже смачний, ніжний, а головне — корисний торт.

Багато залежить від подачі ласощі: використовуйте тертий шоколад, ягоди, збиті вершки для прикраси, тут ми залишимо місце для вашої фантазії. Сир можна взяти як знежирений, так і жирний, м’який; печиво краще брати шоколадне з начинкою.

Інгредієнти для рецепта

  • Печиво – 200 г
  • Вершкове масло – 30 г
  • Сир – 400 г
  • Білий шоколад – 200 г
  • Вершки – 150 г
  • Желатин – 1 ст. л.
  • Вода – 4 ст. л.

Як приготувати

·  1) Розтопіть вершкове масло і змішайте його в блендері з 140 г печива. Викладіть суміш у роз’ємну форму або кондитерський кільце, добре примніть ложкою, відправте в холодильник на 20-30 хвилин.

·  2) Замочіть желатин в холодній воді до набрякання, потім підігрійте на водяній бані або в мікрохвильовій печі.

·  3) В чаші блендера змішайте сир, желатин, розтоплений білий шоколад, вершки і 60 г подрібненого печива.

·  4) Викладіть сирну масу у форму на шар печива і відправте в холодильник до повного застигання. Готовий десерт прикрасьте по своєму смаку.

Сирний торт з желатином — рецепт покроковий з фото дивіться у відео нижче:

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.