Сирний суп-пюре з куркою — Рецепт приготування

сирний суп пюре з куркою рецепт приготування

Тип:
Перші страви
Час:
60 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 4
Курка М’ясо Супи

Тарілка гарячого домашнього супу — іноді це саме те, що потрібно для повного щастя. Гідна альтернатива звичайному першому — суп-пюре або крем-суп. Але ось у чому заковика: насправді це два різних страви!

Суп-пюре готується на бульйоні або овочевому відварі. Він має густу консистенцію, завдяки бобовим і овочів з високим вмістом крохмалю. Такий суп допускає наявність самих різноманітних добавок.

У той час як крем-суп — блюдо витончене. Його готують не на бульйоні, а на соусі бешамель в його полегшеному варіанті. Густоту такого супу додають вершки. Готуючи крем-суп, будь обережним у виборі інгредієнтів: сюди буде доречно додати лише легкі овочі, м’ясо птиці або нежирну рибу.

Але обидва види супу об’єднує одна важлива деталь: вони шалено смачні! Сьогодні ми приготуємо сирний суп-пюре з куркою.


Інгредієнти для рецепта


Куряче філе — 500 г

Плавлений сир — 500 г

Картопля — 400 г

Цибуля — 3 шт.

Морква — 1 шт.

Лавровий лист — 1 шт.

Чорний перець (мелений) — по смаку

Сіль — по смаку


Як приготувати


·  1 В каструлю з водою покладіть куряче філе і поставте на вогонь. Коли бульйон почне кипіти, зменшіть вогонь, додайте чайну ложку солі, лавровий лист, поперчіть.

·  2 Варіть ще 20 хвилин, поки м’ясо не приготується, потім дістаньте його і, коли охолоне, наріжте. Бульйон поки відставте в сторону.

·  3 Підготуйте овочі. Очистіть картоплю, наріжте його кубиками. Дрібно наріжте цибулю і натріть моркву.

·  4 Повертаємося до бульйону. Поставте його на вогонь. Коли рідина закипить, киньте туди картоплю.

·  5 Тим часом зробіть засмажку. У розігріту сковорідку з олією покладіть цибулю і моркву. Посоліть, поперчіть і обсмажте на середньому вогні до золотистого кольору.

·  6 В бульйон додати засмажку, нарізане м’ясо. Варіть 5-7 хвилин, потім посипте його тертим сиром. Через кілька хвилин суп готовий.

·  7 Щоб страва мала однорідну консистенцію, його можна збити заглибним блендером прямо у каструлі. Подавайте такий суп з грінками і зеленню.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.