Сирний сирок — Рецепт приготування

сирний сирок рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
60 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 4
Вегетаріанські Десерти Дитячі страви

Вперше сирки почали виробляти в СРСР в 30-х роках минулого століття. У широкому асортименті їх можна було купити вже в 50-х. Солодкий продукт дуже полюбився дітям завдяки ванільного смаку і шоколадної глазурі. Це не могло не радувати батьків, які ніяк не могли нагодувати малечу сиром.

На жаль, зараз багато виробників виготовляють глазуровані сирки, замінюючи половину тваринного жиру рослинним. Про інших домішках, які використовуються, щоби продукт довше зберігався, страшно навіть писати…

Тому краще всього приготувати домашній сирний сирок без консервантів. Від такого і діти будуть в захваті, і батькам буде спокійніше на душі.


Інгредієнти для рецепта


Сир — 200 г

Вершкове масло — 30 г

Чорний шоколад — 80 г

Цукрова пудра — 2 ст. л.

Ванільний цукор — 12 г


Як приготувати


·  1 Розтопіть шоколад на водяній бані. Пензликом змастіть формочки тонким шаром шоколаду. Можна брати форми для мафінів. Потім поставте їх в морозилку на 5 хвилин.

·  2 Розітріть сир з цукровою пудрою, ваніліном і розм’якшеним вершковим маслом.

·  3 Формочки з застиглим шоколадом наповніть сирною масою. Зверху змастіть сир розтопленим шоколадом.

·  4 Поставте в холодильник застигати до готовності.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.