Сирний рулет – рецепт приготування

Чим ви зазвичай дивуєте своїх гостей? На пошуки складних рецептів йде багато часу. Та й часто вони не виправдовують очікувань: то смак не той, то вид зовсім святковий. Хто ризикує, той часто розчаровується. А хто не любить згадувати, вийде чи ні, замовляє готові страви або повертається до старих-добрих трюкам. Ми знаємо, як важко буває часом. Тому і пропонуємо вам скористатися цим дивним рецептом.

Ні грама муки, тільки фарш, яйця і овочі. Смачна сирна маса захована усередині. Якщо ви купите готовий фарш, а не будете возитися з м’ясорубкою, то на підготовку піде хвилин 20. Звичайно, потім потрібно буде почекати більше години, щоб блюдо пропеклося. Але, повірте, це того варто.


Інгредієнти для рецепта


Яловичий фарш – 500 г

яйце – 2 шт.

Цибуля – 1 шт.

Соняшникова олія – 1 ст. л.

Панірувальні сухарі – 2 ст. л.

Болгарський перець – 1 шт.

петрушка – 1 Пуч.

Твердий сир – 50 г

кмин – за смаком

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком


Як приготувати


·1 Змішайте в глибокій ємності яловичий фарш і 1 яйце. Додайте в масу сіль і мелений перець за смаком.

·2 Візьміть друге яйце. Відокремте білок від жовтка.

·3 Почистіть цибулину. Наріжте овоч дрібним кубиком. Розігрійте на сковороді рослинне масло. Обсмажте цибулю і панірувальні сухарі.

·4 Змішайте обсмажену цибулю з фаршем. Додайте білок.

·5 Дрібно порубати петрушку. Додайте її в фарш. Додайте перець і сіль за смаком. Гарненько все змішайте.

·6 Візьміть солодкий перець. Наріжте овоч смужками. Натріть сир на тертці (30 г). Змішайте в окремій ємності жовток, сир і перець.

·7 Візьміть деко. Змастіть його рослинним маслом. Викладіть масу з фаршу, цибулі та яйця. Надайте їй овальну форму. По центру м’ясної маси зробіть довгасте поглиблення. Заповніть його сумішшю з сиру і перцю. Зверху розподіліть ще один шар фаршу. Сформуйте рулет.

·8 Зробіть кілька проколів на поверхні рулету. Покладіть зверху скибочки сиру (20 г). Посипте все кмином.

·9 Виставте температуру на 170 ° С. Надішліть деко з сирним рулетом випікатися на 75 хвилин.

Сиру можна взяти побільше. Тут уже все залежить від ваших особистих смаків та уподобань. Замість 1 цілого болгарського перцю багато хто бере половинку червоного і стільки ж зеленого. Так рулет в розрізі буде виглядати яскравіше. Ви точно такого ще не готували! Що ж, саме час спробувати і друзям розповісти.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.