Сирний пудинг – рецепт приготування

Не знаю, як ви, а я зазвичай рідко готую страви з сиру. Мені більше подобається, коли він свіжий, і тут я можу з’їсти його просто так, вприкуску до чаю, або змішавши з корицею і ванільним цукром, горіхами і курагою, родзинками і цукром, кропом і петрушкою. Коли настає сезон ягід, улюблений сир стає особливо смачним. А що любите ви?

Але є один сирний десерт, який я вважаю особливо смачним. Так, сир тут потрібно запікати, але це не звичайна запіканка, коли основний інгредієнт просто змішали з яйцями і цукром. Це пудинг – повітряний, ніжний, що тане в роті. Ділюся секретом.


Інгредієнти для рецепта


яйце – 5 штук.

Сир – 0,5 кг

сметана – 100 г

цукор – 200 г

крохмаль – 2 ст. л.

Ванільний цукор – 10 г


Як приготувати


·  1. Розділіть білки і жовтки. Надішліть ємність з білками в холодильник.

·  2. Візьміть глибоку ємність. Висипати в неї сир. Додайте до молочного продукту 5 жовтків, ванілін, сметану і крохмаль.

·  3. Збийте сир та інші інгредієнти блендером. У вас повинна вийти однорідна сирна маса. Якщо є грудочки, продовжуйте збивати.

·  4. Вийміть білки з холодильника. Збийте їх в піну дуже щільної консистенції. Продовжуйте збивати білки і додайте до них цукор маленькими порціями. Уже коли весь цукор доданий, продовжуйте збивати масу ще 5 хвилин.

·  5. Додайте кілька ложок такої маси в миску з сиром і перемішайте. Не заважайте дуже інтенсивно.Тоді сир буде повітряним. Поступово додайте все білки.

·  6. Змастіть форму вершковим маслом або просто застеліть пергаментом. Викладіть в неї всю масу.

·  7. Увімкніть духовку і виставте температуру на 180 ° С. Надішліть форму з масою в розігріту духовку на 50 хвилин. Через зазначений час вимкніть духову шафу, але не виймайте блюдо відразу.Залиште його там хвилин на 7. Потім відкрийте дверцята і почекайте ще 7 хвилин. А після вже сміливо виймайте сирний пудинг.

Коли вибираєте сир для цієї страви, купуйте жирний, м’який і без кислинки. Саме від нього і залежатиме, наскільки смачним буде ваш десерт в результаті. І ще одне: додаючи білки в сирну масу, збивайте завжди вручну і не дуже сильно. В іншому випадку у вас вийде забитий, а не легкий пудинг.Знаєте любителів сиру? Надішліть посилання і чекайте величезної подяки!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.