Сирний чізкейк — Рецепт приготування

сирний чізкейк рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
60 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 5
Десерти Дитячі страви

Пиріг з вершкового сиру або сиру — чізкейк — прийнято вважати американським стравою, але це досить спірне питання. Ще в Стародавній Греції подібним пригощали ласощами олімпійських атлетів, а також гостей на весільному бенкеті.

Десерт з досить довгою історією сьогодні являє собою випічку з додаванням будь-якого вершкового сиру, наприклад «Філадельфії». Але в Британії збереглася традиція робити його холодним на сирі з желатином. Саме такий ми пропонуємо вам приготувати.

Для зменшення калорійності використовуйте цукрозамінник — стевію, а сир беріть знежирений. За бажанням додайте свіжі або заморожені ягоди, наприклад малину.


Інгредієнти для рецепта


Вівсяні пластівці — 100 г

Яйце — 1 шт.

Розпушувач — 0,5 ч. л.

Сир — 500 г

Йогурт — 350 г

Лимонна цедра — 1 ст. л.

Стевія — по смаку

Желатин — 20 г

Вода — 300 мл


Як приготувати


·  1 Вівсяні пластівці залийте 150 мл окропу і залиште на 10 хвилин під закритою кришкою. Додайте яйце і розпушувач, ретельно перемішайте.

·  2 Форму для випічки застелити пергаментом і викладіть вівсяну основу. Відправте її в духовку, розігріту до 200 градусів, на 10-15 хвилин.

·  3 Швидкорозчинний желатин залийте залишилася гарячою водою (70-80 градусів) і залиште на 10 хвилин для розбухання.

·  4 Змішайте сир, йогурт, лимонну цедру і стевію. Додайте желатин і добре перемішайте.

·  5 Залийте сирною сумішшю основу і відправте в холодильник до застигання на 6-8 годин.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.