Сирні Сконе – рецепт приготування

Сконе – це традиційні британські булочки, які подають до чаю або на сніданок. Головним їх перевагою є те, що вони не вимагають тривалого розстоювання, а швидко замішується і добре піднімаються в духовці.

У цьому рецепті Сконе виходять солоними. Такі булочки чудово підійдуть для різних бутербродів, а сирний смак не залишить нікого байдужим!


Інгредієнти для рецепта


Пшеничне борошно – 240 г

розпушувач – 1 ст. л.

сіль – 1 ч. л.

Вершкове масло – 180 г

кефір – 120 мл

яйце – 1 шт.

Яєчний жовток – 1 шт.

вода – 1 ч. л.

Вівсяні пластівці – 1/2 скл.

Твердий сир – 70 г


Як приготувати


·  1. Заморозьте масло. Залийте вівсяні пластівці теплим кефіром і залиште на 10 хвилин.

·  2. Наріжте кубиками масло, з’єднайте з сухими інгредієнтами. Порубати суміш ножем або дерев’яною лопаткою до шматочків завбільшки з горошину.

·  3. Збийте яйце, гарненько змішайте його з набряклими пластівцями. З’єднайте з порубаним маслом і збивайте близько хвилини, щоб отримати однорідну масу.

·  4. Викладіть тертий сир, перемішайте до його рівномірного розподілу і злегка вимісити. Додайте борошно, якщо потрібно, але стежте, щоб тісто залишалося м’яким.

·  5. Розкачайте тісто, щоб вийшов прямокутник 12х24 см. Посипте борошном заточений ніж і розріжте ним тісто на вісім трикутних частин.

·  6. Змішайте жовток з водою. Змастіть сумішшю поверхню кожного трикутника, посипте вівсяними пластівцями.

·  7. Застеліть деко папером для випічки або пергаментом. Можна використовувати силіконовий килимок. Викладіть булочки. Випікайте 20-25 хвилин при 200-250 градусах.

Подавати готові Сконе найкраще теплими, наприклад, з цибульним або часниковим маслом (в розм’якшене масло додайте зелену цибулю або часниковий порошок із зеленню). Вони стануть чудовою основою для сніданку або перекусу. Почастуєте друзів і поділіться з ними рецептом!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.