Сирні палички — Рецепт приготування

сирні палички рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
40 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 10
Закуски

Апетитні смужки бекону ми звикли використовувати як доповнення до ранкової яєчні. А що, якщо приготувати з нихзакуску для святкового столу? Звучить трохи дивно, але це цілком можливо, якщо проявити трохи фантазії.

Сирні палички в беконі можна подати в якості закуски перед основною їжею або як самостійне блюдо. А ще їх можна їсти навіть в холодному вигляді: на наступний день після приготування вони залишаються смачними і хрусткими.


Інгредієнти для рецепта


Листкове тісто — 450 г

Бекон — 350 г

Чеддер — 200 г

Прованські трави — 1 ч. л.


Як приготувати


·  1 Бекон тонко наріжте довгими смужками, повинно вийти 25-30 штук.

·  2 Розморожене листкове бездріжджове тісто розкладіть, змастіть яйцем, посипте тертим сиром, приправами.

·  3 Злегка пройдіться качалкою по поверхні тіста. Розріжте його на смужки шириною 2 див.

·  4 Кожну смужку тесту обернути беконом і відправте на деко, застелене фольгою.

·  5 Випікайте палички при температурі 180 градусів протягом 30 хвилин.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.