Сирні оладки — рецепт приготування

Оладки з сиром можуть поборотися за перше місце на вашому столі холодним зимовим або теплим літнім ранком. Це демісезонне блюдо до душі всім, а за допомогою нехитрих добавок стане справжнім делікатесом. Редакція «З Смаком» підготувала рецепт Джеймі Олівера, який повністю руйнує стереотипи про оладках.

Це не просто оладки з сиром! Це оладки з сиру з мінімумом борошна та інших інгредієнтів — пармезан і Рікотта виступають в головній ролі.


Інгредієнти для рецепта


яйце — 1 шт.

сир Рікотта — 400 г

Пшеничне борошно — 1 ст. л.

Мускатний горіх — 0,25 шт.

лимон — 1 шт.

пармезан — 40 г

Оливкова олія — за смаком

Бальзамічний оцет — за смаком


Як приготувати


·  1. Збийте яйце, додайте в нього рикотту, столову ложку борошна (з гіркою), тертий мускатний горіх, цедру одного лимона і тертий пармезан. Гарненько перемішайте.

·  2. Смажте оладки, набираючи сирне тісто ложкою, на оливковій олії з обох боків до золотистого кольору. Збризніть готові оладки бальзамічним оцтом.

Подаються такі оладки з томатним соусом і салатом з цукіні. Буде краще поєднувати ці ніжні сирні коржики з чимось пікантним. Подавайте оладки гарячими, прямо зі сковорідки, можна прикрасити їх листочками базиліку. Якщо вам сподобалося оригінальне об’єднання таких різних інгредієнтів в одній страві, збережіть наш рецепт!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Комментарии закрыты.