Сирні млинці – рецепт приготування

Хіба можна встояти перед австрійськими солодощами? Питання риторичне. Тим, хто пробував «Захер», «Естерхазі» або «Лінцер», складно повернутися до звичних десертів. Старовинні рецепти, копітка робота над вдосконаленням рецептури, амбітні ідеї – все це призвело до того, що австрійські десерти відомі в усьому світі. Але сьогодні, щоб покуштувати щось родом з Відня або Зальцбурга, необов’язково купувати квиток на літак.

Готуйте вдома! Робити це з таким докладним рецептом дуже просто. Сирні млинці по-австрійськи – один з найвідоміших рецептів європейської країни. Млинці – досить інтернаціональне блюдо, на так їх подають лише в Австрії. Відкиньте сумніви з приводу складності рецептури. Витратьте час свого часу на приготування найсмачнішого десерту з сиру!


Інгредієнти для рецепта


Пшеничне борошно – 125 г

яйце – 5 штук.

молоко – 300 мл

Соняшникова олія – 1 ст. л.

Ванільний цукор – 1 ч. л.

сіль – 1 трісок.

Вершкове масло – 70 г

цукор – 110 г

Вершковий сир – 150 г

Сир – 100 г

сметана – 5 ст. л.

Ізюм – 75 г

кориця – 0,5 ч. л.


Як приготувати


·1 В глибокій ємності змішайте пшеничне борошно, 2 яйця, 200 мл молока, рослинна олія, ванільний цукор і щіпку солі. Відставте тісто в сторону на півгодини.

·2 Приготуйте начинку. Для цього потрібно збити 50 г вершкового масла з 50 г цукру. Додайте в отриману масу вершковий сир, сир, 2 жовтки, родзинки і сметану (33% – ї жирності). Гарненько все змішайте до утворення однорідної маси.

·3 В окремій ємності збийте 3 білки. Після цього акуратно введіть білкову масу в сирну. Змішайте складові начинки.

·4 Підсмажте на сковороді тонкі млинці з готового тіста.

·5 Викладіть начинку на кожен млинець і скрутіть рулетиком. Тепер розріжте всі млинці навпіл.

·6 Візьміть глибоку форму для випічки. Обов’язково змастіть її вершковим маслом. Викладіть млинці в форму.

·7 Приготуйте заливку. Збийте в глибокій ємності 100 мл молока, жовток і 1 ч. л. цукру. Гарненько все змішайте. Залийте цією масою млинці у формі.

·8 Виставте температуру духовки на 180 ° С. Надішліть млинці випікатися на 30 хвилин.

·9 Поки вони запікаються в духовці, змішайте 2 ст. л. цукру і 0,5 ч. л. кориці. Коли млинці будуть готові, посипте їх цієї сухою сумішшю.

Найважче в цьому рецепті – почекати 30 хвилин, поки млинці в духовці. Виглядає і пахне все настільки смачно, що хочеться їсти, як тільки ви покриваєте десерт заливкою. Але почекати варто: млинці просто нереально смачні. Щоб пригостити рідних австрійської солодкістю, зовсім не обов’язково їхати в іншу країну. Досить просто купити потрібні інгредієнти. Поділіться рецептом на своїй сторінці, і нехай друзі теж приготують ці млинці.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.