Сирне печиво – рецепт приготування

Якщо ви шукаєте рецепт чогось особливого до пива, швидше за сюди. Хрустке солоне печиво – ось відмінний варіант. Готується воно практично з того, що є в холодильнику, тісто легко розгортати, а вироби виходять надзвичайно ніжними і повітряними. Словом, гріх не спробувати!

Якщо захочете поекспериментувати, спробуйте взяти шоколадні плавлені сирки, а замість кунжуту використовувати мак. Абсолютно нові відтінки смаку! Вершкове масло можна замінити маргарином, але якщо є можливість, краще цього не робити.


Інгредієнти для рецепта


Плавлений сир – 200 г

яйце – 1 шт.

Вершкове масло – 80 г

цукор – 1 ч. л.

сіль – 0,5 ч. л.

Пшеничне борошно – 1 скл.

розпушувач – 1 ч. л.

кунжут – за смаком

молоко – 2 ст. л.


Як приготувати


·  1. Тертий плавлений сир змішайте з яйцем. Додайте розтоплене вершкове масло, цукор, сіль, перемішайте.

·  2. Додайте до маси борошно, просіяне з розпушувачем. Перемішайте. Якщо тісто вийшло занадто липким, підсипте ще ложки 2 борошна.

·  3. Розкачайте тісто в пласт прямокутної форми. Розріжте на 2 частини, кожну з яких скачайте в рулет і розріжте на невеликі шматочки.

·  4. Викладіть шматочки на змащене маслом деко. Пензликом змастіть вироби молоком і посипте кунжутом. Випікайте 15 хвилин при температурі 180 градусів.

Печиво тим і примітно, що практично нейтрально до смаку: підійде і до пива, і до ранкової кави. Та й солоність тесту можна регулювати: якщо любите більш солодку випічку, просто збільште кількість цукру. Сподобався рецепт? Поділіться нею з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.