Сирна запіканка з абрикосами — рецепт приготування

Крапельки сонця — так кажуть про абрикосах. І правда: якщо ви поглянете на сонці, тут же почнете жмуритися, як тільки відкусите шматочок абрикоси, відразу примружився від його кислинки. Але при цьому ми любимо сонячні дні і обожнюємо абрикоси, з яких варимо вариво і печемо пироги. Кисло-солодка, повітряна, ароматна … Така випічка втре носа будь-який інший.

Сирна запіканка з абрикосами — не просто «ще один» пиріг. По-перше, борошно вам зовсім не знадобиться. По-друге, абрикоси використовуються в подрібненому вигляді. По-третє, особливу нотку надає мигдаль. Так що розповідати, приготуйте і переконайтеся самі.


Інгредієнти для рецепта


абрикоси — 1 кг

Сир — 500 г

йогурт — 150 г

Вершкове масло — 70 г

цукор — 100 г

яйце — 3 шт.

манка — 3 ст. л.

лимон — 1 шт.

розпушувач — 2 ч. л.

мигдаль — 50 г

сіль — 1 трісок.

Цукрова пудра — 2 ст. л.


Як приготувати


·  1. Закип’ятіть воду в каструлі. Висипати плоди в воду і почекайте 2-3 секунди. Вийміть їх з каструлі, а потім залийте вже холодною водою. Зніміть шкірку. Видаліть всі кісточки. Тепер наріжте м’якоть.

·  2. Розітріть сир через ситечко.

·  3. Дістаньте 50 г вершкового масла з холодильника і дайте пристрою стане м’яким. Змішайте його спочатку з цукром, а потім додайте сіль. Потім досипьте сир. Перемішайте. Доповніть масу цедрою одного лимона. Змішайте ці складові. Вбийте в суміш яйця, а також йогурт.

·  4. З’єднайте два сухих інгредієнта: манку і розпушувач. Додайте в цю суху суміш шматочки абрикос.Гарненько все змішайте.

·  5. Тепер з’єднайте суміш з яєць і сиру і масу з абрикосами.

·  6. Візьміть форму для випікання. Ідеальний діаметр — 26 см. Змастіть її 20 г масла і посипте половиною норми крупномолотого мигдалю.

·  7. Наступним шаром буде сирна маса. Її потрібно просто викласти і розрівняти за формою. Для цього можна використовувати мокрий ніж.

·  8. Посипте сир меленим мигдалем.

·  9. Виставте температуру в духовці на 175 ° С.

·  10. Надішліть форму в духовку на 60 хвилин. Запіканка готова, якщо корочка стала золотистою. Те, як сир пропікся всередині, ви можете легко перевірити за допомогою зубочистки. Просто застроміть її в запіканку.

Зараз саме час готувати таку випічку. Абрикоси також можна законсервувати, щоб використовувати їх для цього десерту навіть в зимовий час. Вибирайте нежирний сир, і тоді випічка буде просто ідеальною.Здивуйте своїх друзів: приготуйте все за рецептом і подайте до чаю. А після приймайте їх компліменти.І так, рецептом не забудьте поділитися!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.