Сирна коржик на сковороді – рецепт приготування

Сирна коржик на сковороді – це блюдо з розряду «без проблем». З мінімального набору інгредієнтів виходить пишне, ароматне і надзвичайно ніжне диво, інакше не назвеш!

Ви можете використовувати будь-який твердий сир, до речі, цікавий смак виходить з сулугуні. Головне – не забивати тісто зайвої борошном і не лити в сковороду надто багато масла.


Інгредієнти для рецепта


Твердий сир – 200 г

яйце – 2 шт.

сметана – 150 г

Пшеничне борошно – 3 ст. л.

зелень – 1 Пуч.

Соняшникова олія – 1 ст. л.

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком


Як приготувати


·  1. Змішайте яйця зі сметаною, посоліть, поперчіть, виходячи з солоності обраного сиру.

·  2. Додайте борошно, тертий сир, подрібнену зелень, перемішайте.

·  3. Розігрійте в сковороді олію, вилийте тісто і смажте на помірному вогні під кришкою 5-7 хвилин. За допомогою двох лопаток акуратно переверніть корж і смажте без кришки ще 5 хвилин. Якщо боїтеся порвати корж, розрізати її навпіл і переверніть кожну частину окремо.

Багато сиру – багато задоволення! До виноградному ідеально підійде соус тартар або будь-який інший на ваш вибір. Різні добавки, наприклад, скибочки шинки або нарізаний кубиками болгарський перець лише поліпшать смак. Швидше поділіться цим рецептом з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.