«Сире» полуничне варення — Рецепт приготування

Тип:
Інше
Час:
60 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 4
Десерти Заготовки

Ми точно знаємо, що ви неодноразово закривали варення і будете робити це надалі. Здається, найважливіше в цій справі, зберегти смак і натуральність, а домогтися цього буває дуже нелегко. Інколи можуть навіть з’явитися думки, мовляв, ну його! Сховаємо наші фрукти в морозильну камеру, та глибше. А коли прийде час, просто розморозимо і з’їмо так, як є.

Але не здавайтеся! Ми пропонуємо вам цей цікавий рецепт «сирого» полуничного варення. Він допоможе зберегти і смак, і вітаміни, які є в полуниці. І варення вийде ароматним і солодким. А крім цього його дуже просто приготувати!Давайте приступимо!


Інгредієнти для рецепта


Полуниця — 1 кг

Цукор — 800 г


Як приготувати


·  1 Полуницю потрібно добре промити, очистити від черешків і листочків, спробувати добре обсушити і потім розрізати кожну ягоду на 4-6 шматочків.

·  2 Укладіть шматочки шарами в миску, рясно посипаючи цукром і залишіть у кімнаті на ніч. Весь цукор до ранку розчиниться в полуничному соку. При необхідності полуницю можна акуратно перемішати.

·  3 Стерилізуйте банки! Це можна зробити над парою або іншим відомим вам способом. Стерилізувати потрібно не менше 10 хвилин. Найважливіше — банки повинні повністю охолонути, інакше полуниця може «заграти».

·  4 Розкладіть «сире варення по банках, закрити кришками і сховайте в льох! Також варення можна зберігати в холодильнику.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.