Сік з гарбуза і апельсинів – рецепт приготування

Багато дітей та й, чого гріха таїти, дорослі, дуже люблять сік. Але в магазинних дуже багато шкідливих домішок,тому ми часто відмовляє собі і малюкам в задоволенні.

Але що, якщо приготувати сік самим? Наприклад, з гарбуза і апельсинів. Такий сік дійсно можна буде назвати мультивітамінним – тут тобі і вітаміни А, С і Е, вітаміни групи В і навіть такі рідкісні, як К і Т!


Інгредієнти для рецепта


гарбуз – 7 кг

вода – 15 л

апельсин – 8 шт.

цукор – 1,5 кг

Лимонна кислота – 2 ст. л.


Як приготувати


·1 Вимийте гарбуз. Розріжте її на великі шматки. Очистіть від шкірки і насіння і перекладіть м’якоть в каструлю. Повністю залийте холодною водою і поставте на вогонь.

·2 Видавіть сік з апельсинів. Коли вода закипить, додайте його в каструлю разом з шкіркою.

·3 Всипте в киплячу воду цукор і трохи лимонної кислоти.

·4 Варіть, поки гарбуз не розм’якшиться. Дістаньте апельсинову шкірку. Збийте масу за допомогою блендера або перетріть через сито. Знову закип’ятити, зніміть піну, розлийте в банки, попередньо стерилізовані. Засукайте звичним способом і зберігайте банки в прохолодному місці.

Такий сік чудово підійде до домашньої випічки в будні, а у святкові дні графини з сонячним соком прикрасять стіл. Насолоджуйтесь і діліться рецептом з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.