Сік з 4 апельсинів

Вибрати хороший сік непросто.Тут потрібно звертати увагу на безпеку продукту, яку дешеві картонні упаковки гарантують не завжди.Та й виробники люблять готувати соки різними шкідливими домішками, які збільшують термін зберігання.

Тому готувати соки краще всього в домашніх умовах.До речі, приготувати солодкий напій для великої компанії можна навіть дуже бюджетно.З 4 апельсинів виходить 9 літрів соку.Смак при цьому дуже насичений і від магазинного сильно не відрізняється, а консервантів в ньому немає.

Як приготувати багато соку

Інгредієнти

·  4 апельсина

·  0,5–1 кг цукру (кількість можна регулювати за смаком)

·  9 л холодної кип’яченої води

·  30 г лимонної кислоти

Приготування

Помийте апельсини з допомогою щіточки, занурте їх в окріп, витріть насухо і відправте в морозильну камеру.Через 2 години дістаньте їх.

Наріжте невеликими кубиками, пропустіть через м’ясорубку.Залийте 3 л води.Залиште на 15 хвилин.

Процідіть через друшляк, а потім кілька разів через марлю.

У сік додайте 6 літрів води, цукор і лимонну кислоту.Розлийте по пляшках або банках.Через годину напій можна пити.

До речі, після того як ви процідіть сік, не викидайте макуха, з нього можна приготувати смачне варення.

Якщо вам сподобався лайфхак, збережіть його у себе в закладках.Таке обов’язково знадобиться!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.