Сицилійський яблучний пиріг — Рецепт приготування

сицилійський яблучний пиріг рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
80 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 8
Вегетаріанські Випічка, Десерти

Сезон яблук вже зовсім скоро. Господині із задоволенням будуть пекти пиріжки, тарти і шарлотки. Це все, звичайно, класика, але і вона, на жаль, приїдається.

Тому ми підготували для вас рецепт чудового десерту, який вміє готувати практично кожна господиня на Сицилії.Це сицилійський яблучний пиріг. Його родзинка в кисло-солодких яблука!


Інгредієнти для рецепта


Пшеничне борошно — 75 г

Розпушувач — 1 ч. л.

Молоко — 50 мл

Вершкове масло — 60 г

Яблуко — 0,5 кг

Яйце — 1 шт.

Жовтки — 1 шт.

Ванілін — 2 р

Цукор — 150 г

Кедрові горіхи — 50 г

Сушений інжир — 60 г

Лимонний сік — 20 г

Лимонна цедра — 15 г

Кориця — 0,5 скл.


Як приготувати


·  1 Очистіть яблука. Наріжте їх шматочками. Додайте пару крапель лимонного соку, цедру і сушений інжир. Останній потрібно дрібно нарізати.

·  2 В окремій мисці змішайте 125 г цукру, яйце і жовток. Збийте так, щоб цукор повністю розчинився. У цю масу додайте розм’якшене вершкове масло і молоко.

·  3 Змішайте борошно з ваніліном і розпушувачем (0,5 ч. л. гашеного соди). Змішати суху суміш з яєчної і розмішайте.Додайте в тісто яблука, інжир, половину горіхів.

·  4 Змастіть маслом форму, краще всього роз’ємну. Присипте її залишилися подрібненими горіхами, 25 г цукру і корицею. Готуйте сицилійський пиріг 50 хвилин в розігрітій духовці при 180 °C.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.