Швидкий маринад для шашлику – рецепт приготування

Вже квітень, а це значить, що вже пора відкривати сезон пікніків і, звичайно ж, шашлику. Ця страва просто неможливо не любити, особливо якщо ви вмієте приготувати його так, що навіть відпочиваючі поруч люди просять поділитися рецептом.

Ми підготували для вас прекрасний маринад, завдяки якому м’ясо буде соковитим і ніжним, а приготується в 2 рази швидше, ніж звичайно. Для цього досить марнувати його всього 40 хвилин.


Інгредієнти для рецепта


Свинина – 2 кг

Цибуля – 750 г

Хмелі-сунелі – 1 ч. л.

Чорний перець (мелений) – 1 ч. л.

коріандр – 1 ч. л.

сіль – за смаком

Соняшникова олія – 150-200 мл


Як приготувати


·  1. Візьміть емальований посуд і налийте в неї рослинне масло.

·  2. Насипте приправи і сіль.

·  3. Очистіть цибулю і наріжте його четвертинками, хвостики не обрізайте. Найменшу цибулину наріжте, посоліть і видавіть з неї сік. Додайте весь лук і цибулевий сік в маринад.

·  4. Наріжте свининою ошийок великими шматками, якщо берете баранину, то краще різати дрібніше.

·  5. Надішліть м’ясо в маринад і гарненько його вимішайте. Цибулини, які опинилися на поверхні, поверніть зрізами до м’яса і притисніть.

·  6. Залиште м’ясо на 40 хвилин.

·  7. Промариноване м’ясо насадити на шампур, чергуючи його з цибулею. Тепер можете смажити.

Цей чудовий маринад виручить вас в будь-якій ситуації. У вас вийде неймовірно смачний шашлик!М’ясо, замариноване таким чином, може зберігатися цілих 3 дні навіть при 25 градусах. Смачного!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.