Штрудель з вишнями — Рецепт приготування

штрудель з вишнями рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
110 хвилин
Складність:
Складно
Порцій: 3
Вегетаріанські Випічка, Десерти

Що являє собою класичний віденський штрудель c вишнею? Це божественна начинка спокусливого червоного кольору, в якій вишня ідеально гармонує з корицею. Найтонші, як аркуші паперу, шари з витяжного тіста, вологого всередині і такого хрусткого зовні. Легкі вершкові нотки масла, шар пухкої білосніжною цукрової пудри зверху. А вже аромат… Не дарма цей десерт зачарував увесь світ!

Приготуйте штрудель для своїх близьких, тому що це швидко, легко і економно. Вишню можна замінити яблуками чи м’якими грушами.

штрудель з вишнями рецепт приготування


Інгредієнти для рецепта


Вишня — 400 г

Цукор — 400 г

Пшеничне борошно — 300 г

Вершкове масло — 75 г

Кукурудзяний крохмаль — 3 ст. л.

Кориця — 3 ч. л.

Соняшникова олія — 3 ст. л.

Яблучний оцет — 0,5 ч. л.

Яйце — 1 шт.

Хлібні крихти — 100 г

Вода — 2 ст. л.

Цукрова пудра — 3 ст. л.

Сіль — 0,25 ч. л.


Як приготувати


·  1 Для початку приготуємо вишневу начинку. Надішліть вишню на сковороду, посипте корицею і цукром, нехай покипить 10 хвилин.

·  2 Воду з крохмалем збийте і відправте до вишні. Помішуйте, поки вишневий сік не почне густіти, а вишня придбає глянсовий блиск. Поставте вишню остигати.

·  3 Для приготування тіста додайте в борошно сіль, воду, оцет, олію і ретельно все перемішайте.

·  4 Продовжуйте вимішувати тісто, виклавши його на стіл, присипаний борошном. Тісто має бути гладким і еластичним.

·  5 Покладіть тісто в миску, накрийте і дайте йому постояти не менше години.

·  6 Розігрійте духовку до 190 градусів. Розстеліть На столі чистий рушник, злегка присипте його борошном. Тісто покладіть в центр рушники і розподіліть його по поверхні тонким шаром. Для цього занурте руки в борошно, потім покладіть їх під тісто і розтягуйте його, поки тісто не стане майже прозорою. Якщо на цьому етапі з’являться дірочки, не страшно, їх можна легко заліпити.

·  7 Готове тісто змастіть розтопленим вершковим маслом. Посипте хлібними крихтами, ложкою викладіть начинку на половину тесту. Акуратно скрутіть рулет і закріпіть кінці.

·  8 Верх штруделя змастіть яйцем і випікайте 45 хвилин до золотистої скоринки. Перед нарізкою дайте десерту охолонути мінімум 20 хвилин. Посипте цукровою пудрою і подавайте. Готовий штрудель можна зберігати в холодильнику до 3 днів.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.