Шотландський спіральний пиріг Рецепт приготування

шотландський спіральний пиріг рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
180 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 6
Вегетаріанські Випічка, Десерти

Якщо ви і дня не можете прожити без солодкого, але звичайні десерти вам вже набридли, «Зі Смаком» пропонує приготувати шотландський спіральний пиріг. Десерт виходить дуже приємний, ну а карамельна скоринка зверху так і манить відкусити шматочок!

У приготуванні спірального пирога немає нічого складного, правда, вам доведеться запастися часом, адже для того щоб десерт вийшов ще і красивим, доведеться трохи постаратися. Але це ласощі безперечно варто витраченого часу!


Інгредієнти для рецепта


Пшеничне борошно – 500 г

Молоко – 320 мл

Вершкове масло – 170 р

Дріжджі – 1,5 ч. л.

Цукор – 0,75 скл.

Мед – 4 ст. л.

Соняшникова олія – 5 ст. л.

Імбир – 0,5 ч. л.

Мускатний горіх – 1 ч. л.

Кориця – 2 ч. л.


Як приготувати


·  1 Злегка нагрійте молоко і розведіть в ньому дріжджі. Потім додайте 1-2 столові ложки цукру і дайте трохи постояти. Просійте борошно і додайте її до дріжджової маси, влийте столову ложку рослинного масла і додайте 50 г розм’якшеного вершкового. Після замісіть тісто і поставте його в тепле місце на півтори години.

·  2 В сотейник, додайте 60 г вершкового масла, цукор, що залишився і 2 столові ложки меду. Поставте масу на вогонь, доведіть до кипіння і залиште на вогні, поки маса не стане коричневою. Після приберіть з вогню.

·  3 Вилийте карамель у форму для запікання з високими бортами.

·  4 Щоб приготувати начинку, розтопіть вершкове масло, додайте корицю, імбир, мускатний горіх, залишився мед і перемішайте інгредієнти для отримання однорідної маси.

·  5 Обімніть тісто і розкачайте ярмо у формі прямокутника. Ножем розріжте на смужки шириною близько 5 сантиметрів. Нанесіть на ці смужки начинку з допомогою кулінарної кисті.
шотландський спіральний пиріг рецепт приготування

·  6 Поверніть смужки спіраллю і викладіть у форму для запікання на карамель.
шотландський спіральний пиріг рецепт приготування

·  7 Злегка притисніть верхівку пирога, щоб тісто розподілилося рівномірно.»;}i:7;a:1:{s:11:»instruction»;s:247:»Залиште пиріг на 20 хвилин, щоб він встиг трохи піднятися.
шотландський спіральний пиріг рецепт приготування

·  8 Відправте форму в розігріту до 180 градусів духовку на півгодини.

·  9 Відразу дістаньте його і переверніть на тарілку, поки карамель не встигла затвердіти.
шотландський спіральний пиріг рецепт приготування

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.